Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 04.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 04.02.2022

Дневен хороскоп – петък – 04.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тъй като Луната продължава своя курс в Риби, може да се почувствате малко по-мъгляво от условията около вас и настроението ви по-облачно, вероятно без особена причина. От друга страна, стресът може да ви струва повече, било за работа или здравословни проблеми.

Телец – Това не е най-доброто време за финансови решения. Ако се чувствате объркани спрямо целите ви за бъдещето, те бавно ще започнат да се изясняват от утре постепенно с края на ретроградния ход на Меркурий.

Близнаци – Не взимайте сериозни решения, повлияни от момент на съмнение или внезапно появила се „сирена“, т.е. предложение, което може да възникне днес, утре. Следващата седмица ще бъде по-безопасно.

Рак – Транзитът на Луната в Риби през по-голямата част на деня е доста благоприятен за вас и балансира някои други трудни влияния. Това е добро време да отворите духовните си хоризонти, да направите нещо специално и различно от ежедневния си график. 

Лъв – Може би нещо, което сте прочели, чули, ви е повлияло странно и може да ви притеснява. Луната засилва повече тази несигурност. Би било добре да не взимате импулсивни решения във финансово и професионално отношение и разбира се да не се влияете от приятели и познати. 

Дева – Пътят на Луната в Риби през по-голямата част от деня активира полето на взаимоотношенията ви. От една страна това показва, че другите са по-взискателни към вас или пък се обръщат към вас, за да им помогнете да решат собствените си проблеми, а от друга страна е ден, в който вие също изпитвате нужда от повече взаимодействие с приятели, колеги, партньори.

Везни – Луната днес може да ви донесе ежедневни проблеми в работата и ви призовава да организирате по-добре времето си, така че да ви остане достатъчно за себе си и нуждите на тялото и ума. Важно е да имате време да се заемете с вашата диета, упражнения, релакс. 

Скорпион – Положението на Луната е доста положително за вас днес, особено по въпроси, свързани с личния ви живот, забавленията, децата. Но тъй като има връзка с Нептун, трябва да внимавате с финансовите въпроси. Най-добре е да не се доверявате на хора, които не познавате добре.

Стрелец – Инвестициите, рискът и лекомислените решения са забранени днес. По-добре не рискувайте. Съществува опасност от недоразумения, измами или заблуди. Старайте се да разпределите равномерно енергията си между дома и работата.

Козирог – Луната активира полето за комуникация във вашия хороскоп и би било добре да отделите време и енергия на хората, които ви вдъхновяват, които отварят вашите духовни хоризонти, които ви помагат да се развивате, независимо дали тези хора са ваши приятели, колеги, сътрудници или дори вашите братя и сестри. 

Водолей – Вече е петък и вие планирате уикенд в главата си. Компанията на вашите приятели ще ви разсее и ще ви помогне да освободите насъбраната пара. Тъй като в същото време Луната е близо до Нептун, а Меркурий се приготвя да тръгне в нормалният си ход, внимавайте къде и на кого давате енергията си, за да не останете разочаровани.

Риби – Вероятно ще сте доста заети днес. Това може да работи във ваша полза, ако имате определени задачи за изпълнение. Постигането на дългосрочна цел може да ви накара да се почувствате ентусиазирани, енергични и щастливи. Освен това вероятно ще търсите идеи за бъдещето на други проекти.

Съветите на Фортуна

Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента точно днес. В този ден всичко ще ви се отдава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за фокусиране върху своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са за изговаряне положителни утвърждения и формули. Вашите замислени дела могат да започнат да се осъществяват.

Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото сега виждаме света, както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително. Да се избягват лъжите и всяко интригантстване. Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Хубаво е да си поплачете в този ден, сълзите са пречистващи.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати