Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 04.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 04.06.21

Снимка:

Овен – Ще получите нови отговорности както в работата, така и в личната сфера. Вашето чувство за отговорност ще бъде такова, което няма да ви позволи емоции като уязвимост и чувствителност. Ако сте силни, това не означава, че не бива да бъдете и чувствителни.

Телец – Днес сте много чувствителни и емоционални. Възможно е някой да ви изнерви и ще заемете отбранителна позиция. Звездите ви съветват да не взимате нещата твърде навътре и да общувате с хората по по-спокоен начин.

Близнаци – Денят е добър, но се старайте да не поемате рискове, особено когато става въпрос за нещо важно. Някои хора са привлечени от вас, заинтересовани от вашите идеи. Но не с всеки си заслужава да се занимавате.

Рак – Както много пъти преди, отново ще се разкъсате между работата и семейството. Ще внесете нещо ново и добро в дома си; ще създадете свежа, позитивна атмосфера, която ще донесе удоволствие и радост на всички в семейството.

Лъв – Понякога добрите решения се появяват по спонтанен начин. Ако по природа сте по-спокоен човек, ще почувствате прилив на нова енергия. Тези от вас, които са доста импулсивни по природа обаче, внимавайте да не прекалявате.

Дева –Всеки път към успеха има възходи и падения и не е лесен. Не се обезсърчавайте. Когато всичко свърши, ще бъдете доволни и горди от себе си. Притесненията никога не носят нищо добро, така че погледнете живота от по-добра страна.

Везни – Днес ще предизвикате ефекта на доминото с вашата позитивност и вероятно ще получите титлата „вдъхновяващ човек“. Не се страхувайте да следвате сърцето си. В любовта противоположностите ще бъдат привлечени.

Скорпион – Денят ще е пълен с изкушения, на които ще е трудно да устоите. Не бързайте да вземате важни решения. Дайте им време да узреят. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна, тъй като дава възможност за успех в много неща, за справяне с по-сложни проблеми.

Стрелец – Хората около вас ще бъдат малко несигурни, така че не се опитвайте да им налагате нищо. Новите пътеки няма да ви отведат далеч, така че по-добре изчакайте малко, преди да се впуснете в нови приключения.

Козирог – Обстоятелствата ще се развият добре. Сериозни причини за притеснения няма. Не е нужно сами да се натоварвате с решаване на всеки проблем. Помолете за съдействие близки хора. Нека има достатъчно време за почивка.

Водолей – Денят ще върви добре, ако нямате твърде големи очаквания. Представителите на знака, които не си правят илюзии и гледат реално на нещата, ще останат доста доволни от развитието на събитията.

Риби – Работете за укрепване на семейните ценности. В крайна сметка, те са най-важните. Днес ще ви привличат красивите и скъпи неща и още по-добре, ако можете да си ги позволите. Вие по природа сте пестеливи, но днешният ден ще бъде изключение.

 

Съветите на Фортуна

Денят е активен, но не толкова агресивен като предния. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. На прекомерните емоционални реакции ще бъде трудно да се противопоставим, което може да се прояви като прекомерен ентусиазъм или излишна агресия.

Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият билкови отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още