Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 04.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 04.10.19

Дневен хороскоп – петък – 04.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

От 10:45 до 20:44 часа Луната се движи на празен ход – не предприемайте нищо важно

Овен –Днес трудно ще се върнете към ритъма на работа. Но вземете под внимание задачите, които чакат на бюрото ви. Трябва да промените отношението си и да положите координирани усилия, да се концентрирате или да потърсите подкрепление. 

Телец – Работете здраво!Това е много добър ден, за да се възползвате от своите способности, тъй като вашата интуиция и проницателност ще дадат отлични резултати.  Това е също благоприятен момент за създаване на хармонични и трайни взаимоотношения.

Близнаци –Връзките ви минават през ситуация на напрежение и конфликт, някои отговорности могат да ви се сторят тежки за вашия гръб. Преди да решите да приключите с всичко, трябва да размислите. Главоболие или някакъв вътрешен дискомфорт могат да ви притесняват.

Рак – Може да преминете през важен период, в който преобладаващите ограничения или отрицателни условия дават чувството, че трябва да вземате решения. Използвайте дипломацията за изграждане на взаимоотношенията и ще можете да преминете спокойно, през този етап.

Лъв – Ден под влияние на числото 4 покровителства решителните хора, които са фокусирани върху резултатите. Хороскопът ви призовава да бъдете изключително внимателни към всякакви подробности: не се оставяйте да ви заблуждават. 

Дева – Вие сте в специален период на трансформация, ще станете практически нов човек, но не е време да взимате радикални решения, най-малкото, докато не изясните цялата картина и имате добре структуриран метод, който да следвате. 

Везни – Възползвайте се от този период, за да реорганизирате добре идеите си или да изработите стратегия, която ви позволява да разширите хоризонтите си. Не пренебрегвайте личните си грижи и поддържайте балансирана диета. Подходящо, за да направите промени в дома, да се организирате и изхвърлите онези предмети, които не ви служат.

Скорпион – Енергията на числото 4 се свързва с търпение и старателна работа, така че този ден е щедър към вас. Възможни са приятни изненади. Най-вероятно ще успеете да направите трайно впечатление на някого.

Стрелец – Под влиянието на Луната в Стрелец, можете да вземете прибързани решения, така че не трябва да се доверявате на изведнъж избухнали чувства. Има голяма вероятност да се сблъскате с измама, така че внимателно прочитайте всеки документ, особено ако има текст с умален шрифт.

Козирог – Днес ще постигнете успех в работата. Това е денят на работохолиците. Семейството, домашните работи са в положителна фаза, благоприятно време за семейни събирания, както и за да направите някои промени в дома.

Водолей – Запрятайте ръкави и се хващайте на работа. Не се притеснявайте, всичко ще е наред. Приемете предизвикателството, с което трябва да се сблъскате. Вашата практичност и ефективност ще ви помогнат. 

Риби – Решителността и упоритата работа ще бъдат възнаградени, но само през първата половина на деня, докато през втората е възможно да срещнете затруднения, пречки. Необходимо е само правилно да се управляват възможностите на този ден.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първата половина на деня хората са под влияние на хармоничния аспект на Луната с Венера и това ще ги прави приятелски настроени, по-деликатни и снизходителни към грешките на околните. Лесно ще се решават конфликтите. Също така това влияние засилва чувствителността, сантименталността и нуждата от внимание. Засилва се взаимното привличане между половете. Засилва се желанието за хапване на сладко. Шопингът носи удоволствие и могат да се накупят много неща без причина.

От 10:45 до 20:44ч Луната се движи на празен ход, затова нищо важно не предприемайте, не купувайте.

От 14:00ч  нататък трябва да бъдете особено внимателни към изговорените думи и в никакъв случай да не изпращате проклятия по нечий друг адрес. По това време проклятията стават особено ефективни и задължително се сбъдват, но и на вас няма да ви се размине, ако ги отправяте към други. Всяка мимолетна лоша фраза може да се превърне в серия от големи неприятности за вас. И казаната лоша дума (като хвърлен камък) ще се върне при вас не веднага, а след известно време.  Затова бъдете внимателни!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети