Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 04.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 04.12.20

Снимка:

Овен Напоследък сте доста объркани, тъй като започнахте да се съмнявате дали стратегията, която сте взели в професионалния или личния живот е правилна. Изобщо не се страхувайте - ще започнете да осъзнавате, че през цялото време сте били прави.

Телец Изпитвате нужда да излезете с приятели и да си прекарате добре днес. Опитайте се да контролирате нрава си във всякакви разговори, които се провеждат. Не настоявайте, че вашето мнение е единственото, което си заслужава да се чуе.                                                                 

Близнаци – Днес се чувствате доста затворени в себе си и нямате желание за каквото и да било. Не се притеснявайте за това. Жаждата ви за живот скоро ще се върне. Потърсете някакво занимание, което да ви разсее.

Рак – Съсредоточете се върху това, което е наистина важно и не позволявайте незначителните подробности да развалят настроението ви. Опитайте се да бъдете над нещата. Следобедът е изключително благоприятен по отношение на личните отношения.                                       

Лъв – Днес можете да поискате помощ от приятели и сътрудници, когато става въпрос за постигане на вашите цели. Няма от какво да се страхувате. Не са изключени успешни и благоприятни съвпадения на обстоятелства.                           

Дева – Участвайте в дейности, които ви носят радост и се опитайте да контролирате избухливостта си. Това ще ви помогне да изгладите междуличностните си отношения. Денят е подходящ за това. Контролирайте разходите си.

Везни – Днес се чувствате леко капризни. От една страна сте пълни с енергия и динамика, нетърпеливи да правите разни неща. От друга страна се дразните от начина, по който другите се държат и това не ви се отразява добре. Опитайте се да постигнете баланс.                                   

Скорпион – Нещата се развиват добре във всякакъв план. Ако действате предпазливо и стратегически, можете да подобрите обстоятелствата и да постигнете напредък по много въпроси, които ви вълнуват и тревожат.

Стрелец – Днес се чувствате супер общителни и сте развълнувани от факта, че вашите идеи са ви спечелили много фенове. Настроението ви е приповдигнато и планирате малки забежки (любовни, пазаруване, срещи), които да повдигнат настроението ви още повече.

Козирог – Днес ще бъдете в най-добрата възможна позиция да намерите решения на всякакви семейни проблеми. Това е денят, в който да разглеждате трудни теми с партньора си и да обсъждате всичко, което е на дневен ред.

Водолей – Приемете стратегия и се справяйте с проблемите един по един, защото със сигурност няма да можете да се справите с всичко наведнъж. Вие сте доста решителни, изпълнени със сили и енергия, така че едва ли нещо ще ви се опре да постигате успехи.                                                       

Риби – Време да седнете рамо до рамо с партньора си, да мечтаете и да правите планове за бъдещето. И ако има някакви проблеми, които ви пречат, лесно ще можете да ги разрешите. Ако все още сте сами, време е да се почувствате по-сигурни в себе си.

Съветите на Фортуна

Луната се движи на празен ход от 12:30 часа до 14:54 часа и това е време, в което може да срещате спънки. Не е подходящо да предприемате никакви важни действия. Извън тези часове денят е благоприятен за целеустремените и принципни хора. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Хубаво е да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, особено ако нещата вървят гладко. Не трябва да изпитвате и капка съмнение в правотата си, в противен случай по-добре се откажете. Не изразходвайте напразно енергията си. Желателно е повече време да прекарате вкъщи, в семеен кръг. Подходящо време също за общуване с хора със сродно мислене, чрез което може да се отворят очите ни за много важни неща.    

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин. В него може да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието.  Прекрасен период за медитация и духовно съзерцание. Който добре познава космическите закони, може да постигне могъщество.                                                                                   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още