Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 04.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 04.12.20

Дневен хороскоп – петък – 04.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен Напоследък сте доста объркани, тъй като започнахте да се съмнявате дали стратегията, която сте взели в професионалния или личния живот е правилна. Изобщо не се страхувайте - ще започнете да осъзнавате, че през цялото време сте били прави.

Телец Изпитвате нужда да излезете с приятели и да си прекарате добре днес. Опитайте се да контролирате нрава си във всякакви разговори, които се провеждат. Не настоявайте, че вашето мнение е единственото, което си заслужава да се чуе.                                                                 

Близнаци – Днес се чувствате доста затворени в себе си и нямате желание за каквото и да било. Не се притеснявайте за това. Жаждата ви за живот скоро ще се върне. Потърсете някакво занимание, което да ви разсее.

Рак – Съсредоточете се върху това, което е наистина важно и не позволявайте незначителните подробности да развалят настроението ви. Опитайте се да бъдете над нещата. Следобедът е изключително благоприятен по отношение на личните отношения.                                       

Лъв – Днес можете да поискате помощ от приятели и сътрудници, когато става въпрос за постигане на вашите цели. Няма от какво да се страхувате. Не са изключени успешни и благоприятни съвпадения на обстоятелства.                           

Дева – Участвайте в дейности, които ви носят радост и се опитайте да контролирате избухливостта си. Това ще ви помогне да изгладите междуличностните си отношения. Денят е подходящ за това. Контролирайте разходите си.

Везни – Днес се чувствате леко капризни. От една страна сте пълни с енергия и динамика, нетърпеливи да правите разни неща. От друга страна се дразните от начина, по който другите се държат и това не ви се отразява добре. Опитайте се да постигнете баланс.                                   

Скорпион – Нещата се развиват добре във всякакъв план. Ако действате предпазливо и стратегически, можете да подобрите обстоятелствата и да постигнете напредък по много въпроси, които ви вълнуват и тревожат.

Стрелец – Днес се чувствате супер общителни и сте развълнувани от факта, че вашите идеи са ви спечелили много фенове. Настроението ви е приповдигнато и планирате малки забежки (любовни, пазаруване, срещи), които да повдигнат настроението ви още повече.

Козирог – Днес ще бъдете в най-добрата възможна позиция да намерите решения на всякакви семейни проблеми. Това е денят, в който да разглеждате трудни теми с партньора си и да обсъждате всичко, което е на дневен ред.

Водолей – Приемете стратегия и се справяйте с проблемите един по един, защото със сигурност няма да можете да се справите с всичко наведнъж. Вие сте доста решителни, изпълнени със сили и енергия, така че едва ли нещо ще ви се опре да постигате успехи.                                                       

Риби – Време да седнете рамо до рамо с партньора си, да мечтаете и да правите планове за бъдещето. И ако има някакви проблеми, които ви пречат, лесно ще можете да ги разрешите. Ако все още сте сами, време е да се почувствате по-сигурни в себе си.

Съветите на Фортуна

Луната се движи на празен ход от 12:30 часа до 14:54 часа и това е време, в което може да срещате спънки. Не е подходящо да предприемате никакви важни действия. Извън тези часове денят е благоприятен за целеустремените и принципни хора. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Хубаво е да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, особено ако нещата вървят гладко. Не трябва да изпитвате и капка съмнение в правотата си, в противен случай по-добре се откажете. Не изразходвайте напразно енергията си. Желателно е повече време да прекарате вкъщи, в семеен кръг. Подходящо време също за общуване с хора със сродно мислене, чрез което може да се отворят очите ни за много важни неща.    

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин. В него може да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието.  Прекрасен период за медитация и духовно съзерцание. Който добре познава космическите закони, може да постигне могъщество.                                                                                 


 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати