Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 05.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 05.02.21

Дневен хороскоп – петък – 05.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако искате да докажете нещо на някого, правете го по-спокойно и аргументирано. По-добре е да не поемате никакви инициативи. Луната ще способства за хармонизиране на партньорските ви отношения.

Телец – Необходимо е да имате търпение и да не говорите прекалено много – така ще бъде много по-лесно да се избегнат празните спорове, загубата на нерви и време и ще успете да се справите със сложните и трудни дела и задачи.

Близнаци – Не се изморявайте ненужно, като се захващате с прекалено много задачи, концентрирайте се само върху най-важните неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Рак – Избягвайте да влизате в конфликти и спорове с колегите си. Бъдете дискретни и упражнявайте контрол над емоциите си. Не компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване.

Лъв – Днес нещата ще вървят гладко. Ще съумеете да се справите с многото задачи, но може и да надцените своите сили и възможности. В каквото и  положение да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от него.

Дева – Днес приятелските отношения или социалните контакти могат да бъдат пожертвани заради семейните връзки или битовите проблеми. Тези, които си търсят партньори, нека да не са импулсивни и да не предприемат нищо важно.

Везни – Може би вашата прекомерна независимост и самодостатъчност ще предизвикат объркване и раздразнение у партньора ви, които трудно ще може да потисне. За свободните от вас ситуацията може да се развие напълно непредсказуемо.

Скорпион – Луната сега увеличава вашето самочувствие и общия жизнен тонус. Вашата позитивна нагласа ще ви прави лесни и приятни за общуване. Днес останете отворени за новите възможности, но бъдете предпазливи.

Стрелец – Луната е във вашия мистичен 12 дом и благоприятства скритите дейности. Пазете добре тайните си, не разкривайте картите си. Вашите недоброжелатели също са активирани, бъдете бдителни.

Козирог – Общият емоционален фон ще оказва влияние върху вашето настроение и самочувствие. Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум. Бъдете внимателни! Това може да доведе до грешни ходове.

Водолей – Думите ви ще влияят силно на другите хора, така че първо мислете, преди да кажете нещо. Добре е да отделите повече внимание на семейството, домашните проблеми, децата, партньорите.

Риби – Днес не се стремете да сте на преден план. За вас ще е характерна прекалена емоционалност. Отговорностите, задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели.

Съветите на Фортуна

Ден за творчески и нестандартни решения. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Добре е да се залага основата на нови големи неща, да започва изпълнението на дългосрочни проекти, да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствената им реализация.

Ден, в който се събуждат силите на природата, благоприятстващи съзиданието. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията. Денят е пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филми. Обърнете повече внимание на любовта.                                                                                                                                                                                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети