Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 05.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 05.03.21

Дневен хороскоп – петък – 05.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Опитайте се да действате внимателно и ако се съмнявате, потърсете съвет от опитни и знаещи хора. След обяд някои от вас ще имат романтични изненади. Пригответе се за приятни запознанства и интересни срещи.

Телец – Не се страхувайте да отстоявате позицията си, дори ако ви се струва, че хората около вас не ви разбират. Днес ще придобиете няколко надеждни съюзници и ще можете да разчитате на тях в трудни моменти. На тъмно ще бъде възможно да се подобри ситуацията на личния фронт - стабилността ще се върне в семейния живот.

Близнаци – Вие знаете как да се адаптирате към обстоятелствата и можете да намерите изход от всяка ситуация. Но днес тези таланти не са необходими - всичко върви повече от успешно. Възможно е в живота ви да се появят хора, които ще ви бъдат полезни в близко бъдеще. 

Рак – Трябва постепенно да намалите активността си. По-добре е да не започвате нови работа. Но е рано да се сложи край на това, което вече е започнало. Може би събития във външния свят изобщо няма да възникнат, но ще имате интензивни вътрешни преживявания. 

Лъв – Не огласявайте плановете си и пазете личните тайни за себе си, за да не навредите на собствената си репутация. Звездите ви съветват да прекарате вечерта в компанията на близки и приятели. 

Дева – Звездите предсказват добър ден. Но трябва да се научите да правите компромиси и отстъпки, дори ако изглежда, че събеседниците ви грешат. Това ще помогне да се поддържат отношения с другите и да се избегнат ненужни конфликти. И се опитайте да контролирате ситуацията на личен фронт.

Везни – Звездите обещават добър плодотворен ден и казват, че тези дни са подходящи за промяна на имиджа. Добавете ярки пролетни цветове към гардероба си, за да се откроите от тълпата - има шанс да внесете късмет в живота. Освен това днес може да ви очакват приятни запознанства или романтични приключения.

Скорпион – Днес сте сдържани и непоклатими. Продължавайте така - това ще помогне да объркате конкурентите. Вие сте готови да работите денем и нощем, забравяйки за всичко на света. Обаче работата е важна, а почивката още повече.

Стрелец – Буквално сте в най-доброто си настроение. Трябва да се възползвате от това, за да подобрите още отношенията си. Физически се чувствате във форма, но преди всичко сте по-загрижени за здравето на другите.  

Козирог – Трябва да се съсредоточите върху това, което искате и след това да подходите към всичко с вътрешно спокойствие. Ако нещата са проблемни, не се изненадвайте, ако получите необичайно главоболие или се чувствате уморени. 

Водолей – Имате дарбата да пленявате другите с думи, убеждавайки събеседниците със силата на вашата аргументация. Атмосферата на любовта се възражда. Страстният Марс преминава през вашия дом на любовта, което ви прави по-активни в любовните отношения. 

Риби – Основното влияние върху вас тази седмица ще оказват Слънцето и Венера. Слънцето, преминавайки през вашия знак, ще засили самодостатъчността и самоуважението във вашия характер, а Венера ще засили вашия чар. 

 

Съветите на Фортуна 

Добре е да не бъдете пасивни, да не се бърза, вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте внимателно всичките си действия. За започване на нови дела е неблагоприятно. Прекрасно време за интелектуален и литературен труд.

Старайте се да мислите положително днес, защото всички ваши мисли и емоции могат съществено да повлияят на бъдещето ви. Не пожелавайте никому зло. Всички замислени отрицателни постъпки са обречени на провал.

Денят е добър както за прояви на щедрост, така и за предаване на опит и мъдрост. Прекарайте този ден в семеен кръг, той носи вибрациите на сближението. Общувайте с децата си, направете им подарък, похвалете ги за нещо и им кажете, че те за вас са най-ценните и скъпи същества. Окуражете ги с вниманието си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети