Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 05.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 05.04.19

Дневен хороскоп – петък – 05.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не предприемайте днес нищо важно, не се занимавайте със сериозни дела

Овен – Денят като цяло ще ви се получи добре. Възползвайте се от възможността да завършите всичко, което сте започнали по-рано. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще е във ваша полза. Може да получите интересни оферти.

Телец – Денят може да се окаже доста труден. Особено за онези, които са свикнали бързо да постигат успехи. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Близнаци – Денят може да е труден, но не може да се нарече лош. Ще постигнете целите си и всичко, което имате в предвид. Ще ви отнеме малко повече време и усилия, но няма да изоставите плановете си. С новите неща почакайте.

Рак – Събитията се развиват по-бавно, отколкото бихте искали и това е доста досадно. По-добре се опитайте да се приспособите към ритъма на този ден. Не е изключено да има сериозни разногласия с представители на по-старото поколение, особено трудно е да се постигне единодушно мнение.

Лъв – Имате възможност да завършите работата, започнала по-рано, да разрешите проблеми. Опитайте се да не рискувате, особено когато става дума за пари или ценно имущество. Необходима е изключителна предпазливост. Следобедът е подходящ за планиране, включително дългосрочно.

Дева – Имате основателни причини да се радвате на живота. Някои стари проблеми може да ви напомнят за себе си, но бързо ще им намерите решение. Възможни пътувания, включително непланирани.

Везни – Не бързайте. Този ден е подходящ за важни въпроси и сериозни решения, но ще бъде успешен само ако всичките ви действия са планирани и обмислени. Добро време за срещи със стари приятели.

Скорпион –Денят ще е добър, ако се грижите за себе си. Жизнения потенциал е снижен, следователно тежки физически и ментални натоварвания са нежелателни. Тъй като храносмилателната ви система сега е особено уязвима, по-добре е да се откажете от кулинарни експерименти и екзотични ястия.

Стрелец – Хубав и приятен ден. Ще имате възможност да направите това, от което наистина се интересувате. Втората половина на деня е подходяща за социални или приятелски срещи. Можете да поканите гости да се забавлявате.

Козирог – Денят носи промени към по-добро. Бъдете готови да действате решително, за да не пропуснете шанса си. Не губете времето си напразно. Важно е вниманието към детайлите. Опитайте се да забележите малките неща, не изпускайте от поглед нищо. Възможно е да получите добри новини.

Водолей – Не е лесно да се намери общ език с другите, но вие сте тактични и деликатни, така че ще се справите със задачата перфектно. Ще бъде възможно да се помирите с онези, с които сте в конфликти. Активно помагате на тези, които са в затруднено положение.

Риби – До края на деня ще решите много проблеми. С началото на новите проекти е по-добре да не избързвате, струва си да помислите още. Не е изключено да възникне конфликт с близки хора. финансовите проблеми също може да ви притеснят.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 11:52ч красив, изпълнен с хармония ден, воден от любов и покаяние. Няма по-добър момент за завършване на всички започнати дела. За да преминете безпрепятствено към следващия етап, изхвърлете всичко излишно и повърхностно, отървете се от безполезната суета, просто се успокойте.

В 11:52ч има НОВОЛУНИЕ в знак Овен. С него започва 1 лунен ден (до 07:53ч на 6 април), който стои в основата на целия лунен месец. Той носи само положителна енергия - велик шанс да се реализират заветните ви желания, планове и идеи. Този ясен и чист ден трябва да бъде прекаран в спокойна и тиха атмосфера, да си спомните детството си, да анализирате настоящето и да правите планове за бъдещето.

В първия лунен ден трябва да се очистите от всички лоши неща - да простите на виновните, да се извините на онези, които може да сте обидили вие с дума или действие, да установите близки отношения с някого и да прогоните от главата си мрачните мисли и такива за отмъщение.

Не предприемайте днес нищо важно, не се занимавайте със сериозни дела.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати