Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 05.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 05.06.20

Снимка:

Денят носи силна енергия

Овен – Може да имате късмет, но внимавайте да не пропуснете шансовете си. Влиянието на планетите може да привлече мощни фактори на ваша страна. По-добре е да започнете нещо, което харесвате, отколкото да се принуждавате да правите това, което не ви харесва. 

Телец – Поемете изпълнението на вашите идеи и планове. Настроението често може да се променя, но не се притеснявайте - повярвайте в себе си и смело вървете напред. Намерете онези, които ви подкрепят и разбират.

Близнаци – Имате голям запас от енергия, богато въображение и способността да намирате неочаквани подходи за решаване на различни проблеми. Точният ден за пазаруване, можете да изберете нещо, за което мечтаете от дълго време. 

Рак – В работата успехът ще дойде чрез съвместни усилия с други хора. Контактите с приятели ще бъдат ползотворни. Може би във вашия кръг ще се появят нови лица. Денят подхожда за всякакви удоволствия, както за душата, така и за тялото.

Лъв – Огледайте се внимателно наоколо, за да не пропуснете добра възможност. Очаква ви натоварен ден, но до края му ще се почувствате удовлетворени. Спокойствието ще окаже благоприятен ефект върху вас.

Дева – Денят предвещава много комуникация и дори нови интересни запознанства. Не пренебрегвайте вътрешния си глас. Ако имате нужда от почивка или емоционална подкрепа, ще я намерите у дома сред близките си.

Везни – Можете да осъществите всичко, което сте планирали за днес, само ако успеете да се съсредоточите. Връзките ви се развиват успешно. Във финансовите въпроси обаче останете реалистични и не рискувайте.

Скорпион – Днес може да не ви достигне достатъчно обективност. Постарайте се да обмисляте добре това, което казвате, не хвърляйте думите си на вятъра. Не давайте обещания, които няма да можете да изпълните.

Стрелец – Вие сте в добро настроение и се чувствате доволни. Възползвайте се от щедростта на звездите, те ви предлагат добри шансове във всичко - в любовта, в работата, в семейството и по отношение на приятелите.

Козирог – Изцяло само от вашата линия на поведение зависи как ще протече денят ви и в каква насока ще тръгнат нещата. Бъдете предпазливи и внимателни. Избягвайте критиките, пазете се от загуби или прекалени разходи.

Водолей – Денят обещава добри шансове на хората от вашия знак. Чувствате се уверени и отворени за нови идеи. Изпитвате емоционален подем. Старайте се да останете скромни, за да не предизвикате нечия завист. 

Риби – Денят предлага разнообразни възможности. Много задачи стават изпълними и бариерите се преодоляват. Избягвайте сериозни дискусии. Време е да помислите за бъдещето и да направите нови планове.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Много активен ден. Може да стартирате нови начинания и да предприемете решителни действия.

Денят носи силна енергия. В такъв ден вътрешният конфликт със себе си може да стане напълно непоносим и дори незначително събитие да се превърне в "последната капка", която прелива. Възможни промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия. Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Денят способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения.

Пълнолуние в 22:14 ч., последвано от частично лунно затъмнение минути по-късно.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още