Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 05.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 05.07.19

Дневен хороскоп – петък – 05.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс

Овен – Можете да поемете инициативата във всички сфери на живота, да заявявате смело своите желания, очаквания и намерения. Не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си - сега е полезно. Ако много хора разберат за вашите постижения, скоро ще получите интересни оферти.

Телец – Настройте се по философски и се опитайте да приемате спокойно всичко, което се случва наоколо. Не позволявайте да бъдете привлечени в спорове и кавги, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворец, ако не искате това.

Близнаци – Действайки последователно, стъпка след стъпка, можете да постигнете успех в работата си. Старайте се да не се отклонявате много от плана, който сте направили по-рано. Полезно е да ограничите контактите и да избягвате хора, които винаги са критични и не крият своето недоволство.

Рак – Не допускайте хаос и объркване около вас. Всяка бъркотия действа върху вас много зле, досадно и ви кара да сте нервни. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено. Добре е да ограничите контактите за днес.

Лъв – Няма сериозни причини за притеснения и тревоги. Лесно ще постигнете целта, ако не се разсейвате от нищо. Не се поддавайте на хорско влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум.

Дева – Сутринта влиянието на положителните тенденции ще надделее. Това време е най-подходящо за сериозни делови и важни срещи. Възможни са интересни предложения. Следобедът ще бъде по-труден. Ще ви донесе повече грижи.

Везни – Можете да разрешите стари проблеми, да поправите грешки, да подобрите отношенията с хора, с които сте се скарали. Много е полезно да се поеме инициатива в романтичната връзка, това обезателно ще бъде оценено.

Скорпион – Действайки решително, можете да постигнете забележителен професионален успех. Опитът, придобит по-рано ще ви бъде от полза. Благодарение на него бързо решавате сложни проблеми и се справяте със задачите.

Стрелец – Влиянието на Марс ви осигурява адреналин и ще направи деня вълнуващ. Вие сте смели и решителни и не позволявате на никого да застане на пътя ви. Постоянствайте без да бъдете агресивни в поведението.

Козирог – Трудно ви е да се разбирате с другите. Те често ви разбират погрешно и като резултат има обидени. Всичко ще бъде по-лесно, ако ограничите общуването, отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове. Можете да се съсредоточите върху професионалните въпроси, тук имате шанс да постигнете по-голям успех.

Водолей – Вие се справяте добре с решаването на сложни проблеми, включително и напълно нови. Ако не сте доволни от настоящият си живот, започнете да изготвяте нов план. Предприемете конкретни стъпки за промяна и се възползвате от наличните възможности.

Риби – Опитвате се да се справите с няколко неща едновременно, въпреки че би било по-добре да се концентрирате върху едно нещо. Успехът ще се усмихне на онези, които не се страхуват от нестандартни решения и оригинални действия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Светът започва да реагира на действията на човек. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се четат мъдри книги. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Сега се препоръчва пасивността, уединението. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора.

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп