Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 05.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 05.11.21

Дневен хороскоп – петък – 05.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Това е чудесно време да заровите временно томахавките с партньора си и да помислите за начин да разрешите недоразуменията си. Ако пропуснете тази възможност, ще чакате дълго за нова. Бъдете внимателни на улицата, особено в трафика.

Телец – Изложени сте на неприятности. Ако продължите да отказвате да приемете новата ситуация, ще влошите нещата. Освен това, очаквайте усложнения с чиновници, така че съветът е всичко, което правите, да е законово изправно.

Близнаци – Предстои ви ден, през който ще се борите със себе си между това да бъдете покорни и необходимостта да реагирате гневно с мотивирана критика, която с удоволствие бихте отправили към другите. Резултатът е голяма умора, която ще ви завладее през вечерта.

Рак – Можете да разчитате на голямата подкрепа на приятели и сътрудници, защото през изминалия период с вашата ангажираност и всеотдайност вие я заслужихте. Пазете се от наранявания и бъдете особено внимателни в движението.

Лъв – Предстоящият ден е пълен с динамика. Вие сте на ръба на издръжливостта. От известно време ви притеснява нещо в работата и не сте в състояние да го разрешите. Внимавайте, безобидна ситуация може да ви накара да направите скандал.

Дева – Денят ще е белязан от неприятности в работата. Отрицателната енергия, която се е натрупала дълго време, прелива чашата и търпението ви е към своя край. Малък повод ще бъде достатъчен, за да изчистите цялата каша с ход, който ще бъде неразбираем за мнозина около вас.

Везни – Въпреки че сте наясно с тежестта на финансовото състояние, това не ви пречи да похарчите определена сума пари за малки удоволствия, които ще споделите със скъпи хора. Това май е единственият начин да се развеселите днес.

Скорпион –Намирате се във временен застой, но не губите надежда. Това, което се случва, по същество отваря благоприятни възможности. Измъчва ви подозрение, затова издигате стени около себе си. Вместо да ревнувате, вразумете се и си върнете самочувствието.

Стрелец – Предстоят ви сериозни задачи. Имате финансови проблеми, за които трябва да намерите решение. Не намирате разбиране дори в семейния кръг, така че това ви натоварва още повече. Когато си починете добре, ще се появи решение, което не виждате сега.

Козирог – Малко сте нетактични и не можете да установите комуникация както в работата, така и в любовта. Ако отложите споразуменията и напрегнатите дейности, ще избегнете нервността. Колкото и да сте всеотдайни и отговорни, време е да си починете.

Водолей – Транзитите на планетите ви дават шанс най-накрая да представите идеите, които досега са били неразбрани и да получите подкрепата на колеги, от които най-малко сте очаквали. Наближава моментът на реализация на някои проекти, както и възможността за сключване на нов договор.

Риби – Чувствате се неудобно, защото обкръжението ви е доминирано от странна атмосфера, на която, ако не реагирате, заплашва да стане вредна за вас. Ако не се включите навреме и не изчистите евентуални недоразумения, нещата могат да се усложнят непоправимо.

Съветите на Фортуна

На този ден Вселената ще ви даде безпрецедентен запас от мощна жизненост, сила и издръжливост. Можете да използвате пълноценно своя чар. Освен това, ако желаете, можете лесно да завържете нови запознанства с обещаващи представители на противоположния пол.

Денят трябва да се прекара спокойно и мирно, по възможност в домашна атмосфера. Препоръчително е да не се ядосвате, защото заедно с увеличаването на активността емоционалният фон също се влошава: може лесно да възникнат конфликти поради необоснована агресивност и раздразнителност. За да предотвратите това, трябва да ограничите емоциите си колкото е възможно повече.

Добре е да се проявява щедрост и да не се изпитва съжаление за даденото. Днес не се препоръчват спорове и изясняване на отношения. Не е подходящ ден за разговори с началници.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети