Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 06.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 06.03.20

Дневен хороскоп – петък – 06.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви

Овен – Работният ден ще бъде стресов и уморителен. Освен вашите задачи, ще трябва да решите проблеми, които изобщо не са по ваша вина. Накрая ще сте склонни да преувеличавате проблема и да драматизирате над малките неща. 

Телец – Ще се справите превъзходно в задачи, които изискват подчертани комуникативни умения. Особено вдъхновяващи ще бъдат хората, които се занимават с маркетинг и реклама, банкерите, застрахователите, търговците, всички, които се стараят да спечелят доверието на нови клиенти с умели аргументи. 

Близнаци – Настроението ви ще зависи много от хората, с които сте заобиколени. Избягвайте близостта с тези, които са песимистично настроени и които ви предават лоша енергия. Ако ви поискат заем, не давайте пари, ако не сте напълно сигурни, че ще ви ги върнат.

Рак – Ще имате много енергия и ще разрешите проблем, който ви притеснява от известно време. Това е много благоприятен момент за неща, които изискват креативност, въображение и изобретателност.

Лъв –  Хармоничен и спокоен ден. Късметът ще ви придружава както в работата, така и в личния живот. Днес ще бъдете в центъра на вниманието и то напълно заслужено. Сега е чудесен момент да подобрите семейния си живот. 

Дева – Въпреки че се стремите да работите добре, ще почувствате, че не получавате признанието, което заслужавате. Възможен застой в делата. Сега е най-подходящо да отделите време, което е необходимо за обмисляне на ситуацията. 

Везни – Време е да си починете. Днес може да почувствате, че всичко е против вас, а уикендът е далеч. Трябва обаче да се опитате да намерите няколко часа, за да сте сами със себе си и да се отпуснете. Добре е да се погрижите за вашите нужди.

Скорпион – Въпреки факта, че денят обещава да бъде благоприятен, важно е да се сдържате в желанието да спорите. Трябва да внимавате за здравето си - възможно е обостряне на хронични заболявания, най-вероятно на фона на умората.

Стрелец – Днес имате доста несигурна позиция. По време на работа са възможни някои неприятни ситуации и ще разчитате на подкрепата на трети страни. Приемате нещата много близко до сърцето си, въпреки че става въпрос за дреболии, които скоро ще бъдат забравени.

Козирог – Първата половина на деня изглежда безкрайно благоприятна и успешна. Но ако сте твърде несериозни, неприятностите не са изключени. Затова е по-добре да станете сериозни и да разчитате на собствените си сили, а не на късмета. 

Водолей – Трябва да внимавате в началото на деня. По това време сте предразположени към неразумен оптимизъм, можете да пропуснете нещо. Възможни са неудачни решения, грешки в работата. 

Риби – Необходимо е да се поддържа спокойствие и оптимизъм. Благодарение на тях ще се справите с всички възникващи задачи, ще намерите отговори на трудни въпроси. Постоянството също е за предпочитане.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е подходящ да се погрижите за своите земни блага, да направите материалните си планове. Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс, хапване (стомахът сега трябва постоянно да работи, а устата да дъвче), за търсене на удоволствие. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета.

Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.

Луната се движи на празен ход от 09:13 ч. до 11:30 ч. В това време избягвайте да започвате нещо ново и важно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети