Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 06.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 06.08.2021

Дневен хороскоп – петък – 06.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Този петък изисква вашето внимание, за да не правите прибързани действия. Опитайте се да планирате всичко, което правите, и използвайте пътя на дипломацията в най-голяма степен, за да избегнете разногласия с хората около вас.

Телец – Днес имате нужда от самоконтрол и хладнокръвие от ваша страна. Не се увличайте по нервността си и не създавайте неприятни ситуации. Можете да правите каквото искате, но днес трябва да поставите цялата си дипломация напред, за да маневрирате правилно.

Близнаци – Днес се изисква много внимание при всеки нов ход, който мислите да направите, защото негативният аспект ви тласка към импулсивни действия, които ще ви доведат до грешни ситуации и изводи.

Рак –Късметът е на ваша страна при всяко действие, така че не се колебайте да поемете инициативата и да започнете ново начало! Стойте далеч от напрегнатия социален живот и избягвайте многото безполезни думи с познати. Вашият любовен живот ще намери най-накрая необходимия баланс.

Лъв – Ако запазите самообладание днес, ще можете да видите някои ситуации по-спокойно и в техните истински измерения. По въпроси, които може да са проблемни и застояли досега, потърсете нови начини. Времето е подходящо за реконструкция и действия.

Дева – Днес се опитайте да не преувеличавате нищо и преди всичко не правете прибързани действия. Възможностите, които могат да възникнат, трябва да се възползвате от тях. Не се намесвайте в делата на другите, когато не сте били помолени да го направите.

Везни – От днес можете да започнете да правите някои съществени промени в живота си и да забравите за старите тактики, които може би са ви върнали назад в хода на вашите планове. Разтворете крилата си и гледайте на нещата с повече оптимизъм.

Скорпион – Днес вашето мислене ще бъде ясно и ще видите реалистично много ситуации, което ще ви помогне значително да се справите с тях.  Контролирайте чувствителността си и оставете емоциите си настрана, за да не се увличате в грешни ситуации.

Стрелец –Днес вие реагирате правилно на всяко обстоятелство и ситуация, особено поради вашите незабавни и ефективни действия! Събитията, които се очакват през деня, ще ви донесат вълнение, обновление, радост и благополучие!

Козирог –Всичко ще върви както желаете, хармонично, приятно и спокойно, факт, който ще ви помогне да вземете правилните решения и да прекарате хубави моменти. Негативните ситуации свършват до тук и решенията идват главно с помощта и подкрепата на хората около вас!

Водолей –Вие се откроявате днес със спокойния си вид, практичността си, своята проницателност и логичност, факт, който ви служи перфектно. В това да можете да изпълнявате много от задълженията си, но и да постигате многото цели, които сте си поставили.

Риби – Денят ще ви направи много емоционални и чувствителни. Семеен въпрос намира своето решение. Колкото и положителен да е този период и колкото и възможности да ви бъдат представени, знайте, че понякога трябва да си починете.

Съветите на Фортуна

Последният хубав ден от лунния цикъл, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Противопоказни са самоволните прояви и авантюристичните действия. Не е подходящо за преговори. Добре е да простите на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си, да се възстановяват отношения. Избягвайте всякакви конфликти, недоразумения и изглаждайте всички “остри ъгли”. Ден за интелектуален труд. Хубаво е да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас.

Очите са уязвими и не трябва да се напрягат на ярка светлина и много четене. Не трябва да се късат и подаряват откъснати цветя, да се режат дървета. Болести започнали този ден имат кармична природа.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати