Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 06.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 06.09.19

Дневен хороскоп – петък – 06.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи

Овен – Днес ще имате успешен и ползотворен ден. Звездите ви съветват да не се тревожите за дреболии и да гледате света само от положителната страна. Ще действате под влиянието на всичко друго, но не и на логиката.

Телец – Вие сте упорити и искате всички около вас да играят по вашите правила. Може да имате добри намерения, но не забравяйте, че другите няма да приемат лесно посегателството върху тяхната свобода и независимост.

Близнаци – Малко вероятно е да се справите бързо с личните проблеми. Трябва да изчакате известно време. Скоро ситуацията ще се изясни и ще разберете как да действате. Внезапните промени в настроението могат да предизвикат нежелани ефекти.

Рак – Денят ще ви даде възможност да направите много полезни неща. Мнозина са склонни да слушат вашето мнение, но помислете два пъти преди да дадете някой съвет. Възможно е в замяна да получите не благодарности, а само оплаквания и упреци.

Лъв – Не се препоръчва да търсите заобиколни пътища за решаване на проблеми. Има по-лесен начин да постигнете това, което искате. Жаждата за действия, която ви обхваща сутринта, ще бъде краткотрайна, под нейното влияние не трябва да започвате нови неща.

Дева – Проверявайте дали получената информация е вярна. Доверете се на инстинктите си! Можете да се заемете с най-амбициозните си проекти. Кратки пътувания, разходки ще бъдат успешни. Всяка физическа активност ще ви бъде от полза.

Везни – Дори и последната дума винаги да е ваша, опитайте се да не влизате в спорове, да не говорите с повишен тон. Искате да разнообразите семейния живот? Опитайте се просто да смените обстановката.

Скорпион – Благодарение на общуването ви се отварят нови перспективи. Сега трябва да се съсредоточите върху реализирането на основната мечта! Съдбата ще ви изпрати подкрепа точно когато ви потрябва.

Стрелец – Планетарните влияния са способни да ви подтикнат към смели инициативи, на които не бихте се решили при други обстоятелства. Ако успеете да повярвате в себе си и да подходите към делата с оптимизъм, то скоро ще постигнете успех.

Козирог – Готови сте да вземате смели решения и незабавно да започнете да действате в посока на тяхното изпълнение. За съжаление вашите решения може да не са добре обмислени. Обективно оценявайте шансовете за успех и не се увличайте.

Водолей – Старайте се да бъдете внимателни и мъдри, не бързайте да вземате решения, започнете да действате само когато стане необходимо. Този ден е много подходящ за обсъждане на проблеми – има възможности да се постигнат взаимни компромиси.

Риби – Днес Луната ще е на ваша страна и ще ви помага да вземете правилните решения и да поемете в правилната посока. Оценявайте интуитивните прозрения, идващи от дълбините на подсъзнанието. В сънищата си може да откриете откровение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:55 ч. денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте никого да не изговоря нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Лесно можете да се простудите, а един охрипкавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.

След 14:55 ч. може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Става трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети