Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 06.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 06.11.2020

Дневен хороскоп – петък – 06.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите ви съветват да не бързате и да бъдете по-тактични с другите. Не са изключени разногласия в семейството или на работното място, ако не сте внимателни. Не се занимавайте с няколко задачи едновременно; решавайте един по един проблемите. 

Телец – Колкото по-активно действате, толкова повече усещате съпротивлението на околната среда. Доверете се на естествения ход на събитията, след известно време ще се развият и самите обстоятелства, така че проблемът ще бъде решен по най-добрия за вас начин.                              

Близнаци – Днес най-добрата стратегия е да не бързате, постепенно, стъпка по стъпка, да приближавате мечтата си. Ако си поставите някаква цел, тогава проверете дали имате достатъчно сила в резерв.               

Рак – Звездите ви съветват да балансирате личните интереси и нуждите на другите. Не забравяйте за себе си в грижата за другите. Ако прекалено много време отделяте на работата, то тогава отделете време, за да бъдете със семейството си. 

Лъв – По-добре днес планирайте стратегията си, вместо да се впускате в нови начинания. Внимавайте във връзката си да не пренебрегвате партньора си и се опитайте да прекарате малко повече време с него/нея.

Дева – С настъпването на деня може да почувствате меланхолия и може да се чувствате потиснати. Днес вие сте много податливи на влиянието на други хора. Лесно е да се заблудите, затова не приемайте чуждите съвети.                    

Везни – Не бързайте да правите окончателни заключения, изчакайте, докато обстоятелствата се изяснят. Търпението ще ви направи по-добра услуга, отколкото да предприемете действия. Не бързайте да реагирате бурно и не се опитвайте да форсирате събитията.

Скорпион – Отделете известно време, за да презаредите батериите си. Добре би било да прекарате известно време с близки хора, независимо дали това са приятели или от семейството. Стремете се да имате позитивни мисли.            

Стрелец – Трябва да разгледате много внимателно всички нови предложения, които се появят, преди да кажете „да“. Времето е положително за вас, затова бъдете търпеливи, тъй като събитията се развиват бавно, но стабилно.                                      

Козирог – Проблеми и препятствия може да се почувстват във връзката ви днес, но ще трябва да запазите спокойствие. Обсъдете въпроса открито с партньора си и ще можете да излезете с някои работещи решения, които ще позволят на ситуацията да се успокои малко.

Водолей – Днес можете да намерите решения за всякакви проблеми в работата. Най-добре е да избягвате сериозни дискусии с колеги, защото не се знае накъде ще тръгнат нещата. Следете разходите си, защото харчите далеч над възможностите си.

Риби – Днес се чувствате позитивно настроени и това ви помага да противодействате на негативизма. Можете да получите неочаквани и много приятни предложения. Вечерта е подходяща за общуване в неформална атмосфера, приятелска среща или романтична среща.                    

Съветите на Фортуна

Денят носи активна и творческа енергия.  Днес не трябва да се страхувате от промените, които се случват в живота. В този ден трябва да бъдете честни и справедливи, да отстоявате позиции, когато сте прави. Противопоказно е да се лъже. Не трябва да се стремите да постигате целите си чрез лъжи, измама, предателство. Вселената вижда всичко, помни и ще ви накаже за действията ви в най-подходящото време.

Човешката енергия днес може да приема различни форми. Често ще се появяват емоции, за съществуването на които и не подозирате. Уж всичко е хубаво, спокойно, мирно и изведнъж отнякъде се появява раздразнение, гняв, озлобление.

Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за укрепване на съпружески партньорства,  на стари приятелски отношения, за компании. Клетвите, дадени в този ден притежават особена сила, но не трябва да се нарушават.                                                                                                                                                                                                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети