Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 06.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 06.12.19

Дневен хороскоп – петък – 06.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добре е да направите това, което сте планирали от дълго време. Денят е благоприятен за семейни мероприятия, общуване с близки, приятелски срещи. Можете да се отпуснете и да получите доста положителни емоции.

Телец – Някои неща не вървят по план, но не се ядосвайте. Най-сериозните трудности възникват, когато не разчитате на себе си, а на някой друг. Подходящо е за решаване на важни въпроси. Вечерта е подходяща за разпускане в приятна компания.

Близнаци – През втората половина на деня ще бъде по-добре да бъдете в уединение по възможност, за да възстановите емоционалния си баланс. Опитайте се да сведете до минимум комуникацията с хора, които обичат да критикуват, да правят неприятни забележки.

Рак – Може да бъде добър ден, ако не създавате проблеми за себе си и другите. Факт е, че дори близките хора днес трудно ще могат да ви разберат. Не се обиждайте от това, по-добре се опитайте да се справите със собствените си чувства.

Лъв – Понякога не е лесно да се намери общ език с другите: изглежда, че вие налагате собствената си гледна точка и не се интересувате от мнението на никой друг. Ще бъде нужно да проявите търпение и деликатност, за да се преодолеят недоразуменията и да хармонизирате взаимоотношенията.

Дева – Мнозина ще срещнат трудности. Старайте се да се движите по пътя на най-малкото съпротивление. Днес можете да си позволите да се отпуснете и да прекарате време с приятелите си, да се забавлявате и да не се лишавате от нищо.

Везни – Можете да успеете като разчитате само на собствената си сила, увереност да вземате решения сами и да не чакате одобрението на другите. Импровизациите ви ще бъдат успешни. Възможно е да станете обект на критика, не винаги честна и вероятно откровено глупава.

Скорпион – Не се поддавайте на влиянието на другите, следвайте собствените си инстинкти. Бъдете подготвени за решителни действия. Не бива да се оттегляте, да се предавате, да се поддавате на провокации. Необходими са твърдост и постоянство.

Стрелец – Старайте се да избегнете прекаляването с работа. Прекомерното натоварване днес ще окаже лошо влияние както върху физическото състояние, така и върху настроението. По-добре е да се въздържате от кулинарни експерименти, защото храносмилателната ви система е уязвима сега.

Козирог – Денят е сравнително добър. Това не означава, че можете напълно да избегнете трудностите. Но ако възникнат препятствия по пътя, с ентусиазъм ще се заемете, за да ги преодолеете. Освен това дори скромните успехи ще ви вдъхновяват, затова не се отказвайте.

Водолей – Вие сте креативни, има шанс да постигнете голям успех. Намирате оригинални решения на проблемите. Днес ще бъдете много атрактивни. Някои представители на знака ще чуят любовни изповеди.

Риби – Обстоятелствата изискват през първата половина на деня да се освободите от натрупаните проблеми и да ги обобщите. Втората половина на деня е благоприятна за комуникация в работния колектив, за съвместни дейности. Вечерта е подходящо за разпускане в приятна компания.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес космическата енергия е способна да пробуди скритите резерви в човека и да го преобрази напълно. Максимално нараства жизненият потенциал. Прекрасно време за работа върху себе си. Подходящо за активни действия, но при условие, че ще бъдете внимателни и предпазливи. Не се претоварвайте, за да не изразходвате напразно силите си. Внимателно планирайте това, към което искате да пристъпите. Добре е да довършвате започнатото. Да не се предприемат рисковани дейности. Избягвайте спорове и провокации.

Бъдете внимателни. Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети