Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 07.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 07.01.22

Дневен хороскоп – петък – 07.01.22 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В крайна сметка вие си възвръщате оптимизма. Ще бъдете насърчени от съзнанието си, че ще успеете да постигнете значителен успех чрез усилията си и тогава ще бъдете много горди със себе си. Не бързайте с решения, които засягат важни въпроси и се нуждаят от повече време и внимателно обмисляне от ваша страна.

Телец – Внимавайте да не се насилвате в нищо. Вашата устойчивост ще бъде поставена на изпитание. Радвайте се, ако имате достатъчно енергия да завършите текущите дела. Не винаги е необходимо да бързате като на състезание.

Близнаци – Звездите ви съветват да запомните всички подробности от днешния сън – може би подсъзнанието ви дава някакъв намек. Като цяло денят ще премине добре и ще имате шанс да промените нещата в сферата на личните отношения.

Рак – Не се паникьосвайте по финансови причини и останете спокойни в трудни ситуации. Освен това имате приятели, готови да ви окажат помощ по всяко време. Стремете се да постигнете вътрешна хармония чрез медитация.

Лъв –Днес не бива да сте тъжни, да се карате и дори да работите. Така че „извадете“ си най-красивата усмивка, обадете се на близки приятели и идете да се забавлявате. Приятелите ви знаят тайната на доброто настроение.

Дева –Не обичате да отлагате нещата за по-късно, но в днешният ден ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да коригирате плановете си. Не се нервирайте излишно, просто се понесете по течението.

Везни – Постарайте се днес да бъдете търпеливи и да не се обиждате на критиките и заяжданията на близките. Те не са сега в настроение и приповдигнат дух. Опитайте се да ги развеселите и организирайте съвместно пазаруване.

Скорпион – За съжаление този ден ще бъде пълен с предизвикателства, но лесно ще прескачате препятствия, ако успеете да запазите спокойствие. Спазването на правилата е много важно, но винаги има изключения. Понякога си струва да пресечете границите.

Стрелец – Изпълнени сте с мечти и амбиции и ако изиграете правилно картите си, със сигурност ще успеете. Организирайте се и се уверете, че управлявате добре времето си и не поемате нови отговорности, преди да сте изпълнили това, което вече имате.

Козирог – Насладете се на тези попътни ветрове, които духат и не забравяйте да предприемете действия. Сега е моментът да дадете един голям тласък и да задвижите плановете си. Успехът е практически ваш.

Водолей – Най-накрая можете да се отървете от проблемите и притесненията, които се проточват от известно време и изцеждат енергията ви. И да не сте си помислили да се откажете, разочаровани от липсата на напредък!

Риби –Звездите ви посочват като главните късметлии. Благодарете на Вселената и не забравяйте да бъдете любезни и мили с другите. Очакват ви приятни промени в личен план. Опитайте да изпълните някое свое желание и да направите изненада на партньора си.

Съветите на Фортуна

Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.

Ден на любов и благодат. Подходящ е за даване на прошка. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днешното ви състояние е добър индикатор на здравословното и емоционалното ви състояние.

Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети