Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 07.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 07.05.21

Дневен хороскоп – петък – 07.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Постарайте се да подобрите концентрацията си. Нещо може да ви постави в неудобна ситуация. Не обещавайте неща, които не можете да изпълните. Добрите намерения не гарантират, че можете да зарадвате човека, за когото държите.

Телец – Действате много предпазливо и не искате да поемате твърде много рискове в делови и/или финансов план. Ще трябва обаче да се изправите пред някои предизвикателства, които не са по ваш вкус.

Близнаци – Излишно изпробвате търпението на половинката си, можете да съжалявате за някои изречени думи или прибързани действия. Бъдете по-търпеливи. Искате повече внимание и отстъпки от възможното, така че партньорът ви затова може да изглежда нацупен.

Рак – Вашият партньор понякога има някакви необичайни идеи, така че с поведението си той насърчава чувството на емоционална несигурност във вас. Понякога е трудно да примирите различните интереси, но в името на взаимното щастие всичко е възможно.

Лъв –Бъдете умерени в изискванията си към любимия човек. Покажете, че добронамереността и вниманието означават повече от „скъпите подаръци“. Ще се радвате на срещи с близки приятели и нечие внимание.

Дева – Можете да постигнете всичко, което искате, но със съдействието и подкрепата на някой друг. Добрите идеи, които имате, изискват и по-широка подкрепа от тази, на която в момента се радвате в кръга на сътрудниците си.

Везни –Вашият ентусиазъм и гордост могат да бъдат интерпретирани по различни начини от околните. За щастие любимият човек познава добре вкуса ви и знае как да ви угоди. Насладете се на интимно щастие.

Скорпион – Вие сте във фаза на емоционален подем. Излъчвате положителна енергия и оказвате стимулиращ ефект върху околната среда. Наслаждавайте се на неща, които имат положителен ефект върху настроението ви.

Стрелец –Някой може да наруши плановете ви. Има ситуации, които не можете да разрешите сами. Успешните резултати предполагат работа в екип и доверие. Склонни сте към чести промени в емоционалното настроение.

Козирог – Полагате много усилия, за да постигнете положителни резултати, но има внезапни ситуации, които нарушават вашите планове. Трябва да се освободите от допълнителни задължения, нямате достатъчно енергия, за да участвате в няколко неща едновременно.

Водолей – Интересните идеи, които имате, потвърждават вашата оригиналност в мисленето. Ясно се забелязва, че сте в настроение за нов роман, не криете емоционалните си очаквания или намерения, които имате към човек от вашата среда.

Риби – Опитвате се да промените ролята си във връзката, тъй като засега нямате голямо влияние върху мнението или решенията на партньора. Не ви харесва, че някой друг избира или решава от ваше име.

 

Съветите на Фортуна

Петък е ден на Венера. Венера дава възможност за творчество, романтични взаимоотношения, нужди от почивка и общуване. Луната е на празен ход от 10:37ч до 14:54ч.

В този интервал нищо важно да не се предприема или купува.  Този ден е енергийно сложен. Въздържайте се от интензивна дейност, по-добре е да се отпуснете. Днес запазете енергията си, особено ако не се чувствате много добре. Ако имате желание, работете за собствено удоволствие, но имайте предвид, че потъвате в рутината. Не се притеснявайте да си почивате, особено когато Луната е в последната си фаза. Насочете енергията и вниманието си към вашия вътрешен свят, за да се срещнете с истинското си аз и да придобиете по-добра перспектива за живота си. Бъдете избирателни с вашите контакти. Днес масажът и сауната са много полезни. Не си вадете зъби.

Луната влиза в знак Овен от 14:54ч. По-добре да се въздържате от подстригване или боядисване на коса. Ако планирате да направите маска за лице, използвайте само естествени продукти. Когато Луната намалява, всякакви процедури за депилация или почистване на лице ще бъдат успешни. Този период се счита за неутрален за маникюр.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп