Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 07.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 07.06.19

Дневен хороскоп – петък – 07.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Благоприятно е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид

Овен – Луната във вашият творчески пети дом ви прави малко егоистични. Готови сте да се борите за своето до последно. Благоприятен период за решаване на лични и семейни проблеми. На децата трябва да се обърне повече внимание. Поинтересувайте се от техните проблеми и желания.

Телец – Денят е добър за всякакви практически дела. Старайте се да избегнете разногласия с близки. Дори ако някой ви е виновен, не позволявайте на себе си отрицателни забележки и критики срещу този човек.

Близнаци – Заради вашето душевно спокойствие е по-добре да избягвате разговори, които носят напрежение и не са много подходящи. Въобще по-добре е да сведете общуването до минимум. Не претендирайте за нищо и не изявявайте капризи, особено пред партньора си.

Рак – Днес нещата ще ви се получават, макар и малко трудно. Имате необходимите ресурси да се справите с по-сложните ситуации. Може да има малки парични постъпления, но разходите са също вероятни.

Лъв – Най-вероятно ще трябва да работите и да положите усилия повече, отколкото обикновено. Не мислете, че вашите планове ще се реализират сами или обстоятелствата ще се развият толкова добре, че ще постигнете целта си без никакви усилия.

Дева – Първата половина на деня носи опасност от разногласия и спорове. Всеки може да ви стане опонент: от колегата до някой от семейството. Ако успеете да задоволите някои от своите желания, животът ви ще стане по-приятен.

Везни – Търсите спокойствие, яснота и определеност, но днес малко трудно ще ги намерите. Няма да изгаряте от желание да се занимавате с това, което имате да вършите. Бъдете внимателни, нараства вероятността от инциденти.

Скорпион – Обстановката около вас може да е напрегната. Но докато проявявате здрав разум и държите емоциите под контрол, всичко може да се уреди. Не позволявайте на никого да оказва натиск върху вас, да ви налага каквито и да било решения.

Стрелец – Днес имате силно творческо вдъхновение. Вашите способности и таланти ще намерят своето приложение. В любовта знаете какво искате и сте готови да действате незабавно, за да спечелите обекта, който ви интересува. Важно е да не прекалявате.

Козирог – Днес е важно да не изисквате невъзможното от себе си и да не очаквате прекалено много от другите. Не е изключено някой стар проблеми да ви напомни за себе си. Семейните въпроси могат да изискват повече внимание от обикновено.

Водолей – Вие мислите рационално, съпоставяйки всички плюсове и минуси. Вдъхновени сте от нови идеи. В семейството е възможно да възникват противоречиви ситуации. Всичко ще е наред, ако уважавате правото на всеки за лично мнение и не игнорирате желанията на другите.

Риби – Във всеки разговор, който провеждате днес се стремете да избягвате навлизане в опасни води – лесно могат да избухнат спорове и да се стигне до противоречия. Трудно ще запазвате спокойствие, тъй като сте прекалено емоционални.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Осъществяване” Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента точно днес. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си.

Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото сега виждаме света, както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително.

Прекрасно време за усвояване на знания. Много подходящи са за изговаряне положителни утвърждения и формули.

Благоприятно е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Резервите на организма са ограничени и болестите започнали днес могат да бъдат опасни. Бъдете сити, но не преяли.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети