Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 07.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 07.08.2020

Дневен хороскоп – петък – 07.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Денят изисква благоразумие и сдържаност

Овен - Върнете се към старите си планове, но не правете нищо под влиянието на импулсите, особено ако е свързано с риск и материални разходи. Днес трябва да пазите портфейлите си, чантите, носители на информация. Лош ден за обсъждане на финансови въпроси, вложения, покупки.

Телец - Подходящ ден за размисъл и анализ на миналите действия, както и за дългосрочно планиране. Не оставяйте за утре това, което можете да свършите днес. Ограничете общуването. Положете усилия за укрепване на личните отношения.

Близнаци - Добре е да сте готови за това, че не всичко ще бъде така, както изглежда на пръв поглед. В този случай изненадите могат да бъдат и приятни, и не толкова. С други думи трябва да държите пръст на пулса и да сте готови за всякакви неочаквани моменти.   

Рак - Насочете вниманието и всичките си усилия за решението и довършването на започнатите и недовършени дела, не трябва да бъдат отлагани повече. Старайте се да се съсредоточите върху позитивното мислене.

Лъв - Вероятно е да има пречки, които трябва да бъдат преодолени. По отношение на личния живот, благодарение на общителността и доброжелателността си, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Дева - Ще имате възможност да реализирате смелите си идеи, но е много важно да не бързате и да преценявате внимателно обстоятелствата. Спокойно анализирайте получената информация, не правете прибързани заключения.

Везни - Благоприятен ден, обещаващ хубави неща на тези, които са готови да действат и не се плашат от трудности. Ще трябва да се посветите напълно, ако искате вашите планове да се изпълнят безпроблемно.

Скорпион - Добре е да бъдете предпазливи в областта на финансите. Има голяма вероятност от непланирани разходи и финансови загуби, затова се въздържайте от всякакви парични транзакции и преминете към режим на спестяване.      

Стрелец - Голяма е вероятността да постигнете напредък в делата си и да подобрите положението си. Благоприятен ден за контакти, за творчески планове, за реализация на идеи.  Бъдете внимателни с обещанията и не се претоварвайте с работа.       

Козирог - Днес вие ще бъдете изцяло фокусирани върху работата си и вашият ентусиазъм ще има положителен ефект, но препоръката на звездите е да не се потапяте толкова надълбоко в работния процес, за да не пострада здравето ви.

Водолей - Необходимо да се отпуснете, просто се нуждаете от това, за да възстановите изразходената енергия и да си възвърнете жизнеността! Ако сте на работа, не разчитайте на разбиране от страна на колегите си, имитирайте някаква дейност без да вредите на другите.

Риби - Вашите емоциите са напълно притъпени от рутината и еднообразието на ежедневието и ако успеете да внесете разнообразие в дните си, ще можете да съживите избледнелия си ентусиазъм. Дори най-малкото приключение ще бъде от полза.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е приятна.      

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати