Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 08 юли 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 08 юли 2022

Дневен хороскоп – петък – 08 юли 2022 - Tribune.bg

Овен – Предстоящият ден може да бъде изключително важен. Някой може да посредничи между вас и бизнес партньора ви и да ви помогне да договорите по-добри условия за себе си. Вие сте изключително доволни от развитието на ситуацията.

 

Телец – Ако имате делови задължения днес, ще успеете да ги приключите до края на деня и ще се чувствате добре. Бъдете внимателни с непознати. Запазете спокойствие в отношенията с партньорите, не допускайте разногласия.

 

Близнаци – Днес трябва да завършите нещо, което е много важно за вас лично, и ще бъдете фокусирани върху това през целия ден. Възможно е да имате разговори с хора, от които очаквате някаква услуга.

 

Рак – Не се опитвайте да се намесвате в чужди разговори днес, защото всеки ще очаква да заемете неговата страна. Така че се махнете от ситуацията и се върнете към задълженията си. Денят е добър за емоционални контакти.

 

Лъв – Всички ви планове се развиват по най-добрия възможен начин днес. Трябва да направите нещо, свързано с работата, трябва да се наблегне на някои домакински задължения, трябва да се видите с приятел. Всичко ще е успешно.

 

Дева – Ще се опитате да отложите максимално задълженията, които имате, защото трябва да се посветите на други неща. Вашите мисли са твърде разсеяни от емоционалната страна на живота. Възможно е да сте чули или видели нещо, което дълбоко ви смущава и предизвиква съмнения.

 

Везни – Днес трябва някак да балансирате личните и служебните си интереси, което ще бъде много трудно, тъй като имате много задължения за изпълнение и от двете страни. Най-добре ще е да отделите една част от деня за работа, друга за вас и да не допускате тези две области да се преплитат.

 

Скорпион – В петък трябва да бъдете особено внимателни. На сутринта не изпускайте от поглед дори най-малкото нещо, можете да направите грешка. Решителните и активни действия ще ви помогнат да се доближите до желаните цели. Вашият усет няма да ви подведе.

 

Стрелец – Още от сутринта можете да имате затруднения в общуването с околните.  Трябва обаче да се стремите да запазите спокойствие. Внимавайте за здравето си, възможно е хранително отравяне или нараняване.

 

Козирог – Не всичко върви по план, но денят не е лишен от приятни моменти. Не бързайте, действайте обмислено и внимателно. Вероятно ще можете да решите важен проблем или да доведете някакъв въпрос до край. 

 

Водолей – Днес не бива да стоите със скръстени ръце. Поемете инициативата и ще успеете да разрешите всички проблеми по-бързо, отколкото очаквате. Възможно е да се наложи бързо да промените плановете си и евентуално да предприемете неочаквани действия.

 

Риби – Искате да свършите всичко днес: и да приключите със служебните задължения, и да минете по магазините, и да се видите с любим човек, и да излезете с приятели. Най-интересното е, че вероятно ще успеете да се организирате и да отделите на всяко нещо точно толкова от вашето внимание, колкото е необходимо.

 

 Съветите на Фортуна

 

Приемете всяко събитие като знак за това дали носите нерешен проблем от миналото или имате зелена светлина да продължите хода си напред или поне натам, където искате да стигнете. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получите знак къде и какво ви задържа.

Следобед енергиите се сменят и може да дишате спокойно. Добре е да се посветите на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След края на работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури. 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати