Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 08.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 08.01.21

Дневен хороскоп – петък – 08.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вашето хипер-енергийно ниво е особено забележимо. Изглеждате изпълнени със самочувствие, най-накрая готови да продължите и да развиете идеите си по-нататък! Лесно ще наваксате всичко, което не сте завършили до момента. 

Телец – Проблемите, които срещате, ако ви изглеждат невъзможни за решаване, не пренебрегвайте възможността да възприемете напълно нов подход. Първо запазете спокойствие и второ - проявете повече гъвкавост от обичайното.

Близнаци – Не си губете времето за незначителни въпроси. Днес професионалните ви инстинкти са добре усъвършенствани, затова ги използвайте, за да се концентрирате върху най-важното. Твърде много сте бъбриви и може да кажете нещо, което не трябва.

Рак – Ако срещнете нещо неочаквано, въздържайте се от вземане на прибързани решения. Всъщност това, което е необходимо е спокойствие и търпение; отделете важното от маловажното; нужно е да се постигне адекватно решение. Помислете за по-нетрадиционен подход.

Лъв – Бъдете предпазливи, когато се занимавате с финансови операции. Инвестирането на капитал в момента може да има много отрицателни, ако не и катастрофални последици, тъй като е много вероятно да заложите на грешния кон. 

Дева – Вие сте енергични и се радвате на най-добро здраве. В работата е възможно да се изправите пред непредвидени препятствия, които няма да преодолеете лесно. Колебанието не помага, освободете се от натрапчивите съмнения, преди те да излязат извън контрол. 

Везни Работете разумно, най-добре би било да действате консервативно. Избягвайте излишни рискове или прибързани решения, защото късметът не е на ваша страна. Премислете всяко ваше движение и претеглете плюсовете и минусите на всяко предложение, което получавате.

Скорпион – Днес вие сте магнетични. Луната преминава през вашия знак през целия ден. Склонни сте да пишете свои собствени правила по време на този транзит и сте по-наясно със своите инстинкти и импулси. Търсите по-удовлетворяващи и поглъщащи начинания.                              

Стрелец – Насърчавате другите да бъдат толкова ентусиазирани от живота, колкото и вие. Вашият свеж подход, съчетан със спокойна нагласа, омайва околните. Някои Стрелци ще изкарат кратък флирт, но нищо сериозно.

Козирог – Планетарният фон е конструктивен и трябва да ви помогне да се движите динамично и уверено към реализацията на новите цели, които наскоро сте си поставили. Имате всички шансове да успеете, така че не се страхувайте от въображаеми препятствия.

Водолей – Този ден може да ви намери относително разочаровани, защото нещата не се развиват така, както сте очаквали. Не позволявайте това да ви събори. Прегледайте определени неща в стратегията си, направете малки промени, бъдете търпеливи и продължете напред.

Риби – Предстоящото влияние Слънце-Нептун е особено романтичен или идеалистичен транзит. Черпите от въображението си и намирате вдъхновение за мечтите и плановете си. Рутината изглежда по-непривлекателна от обикновено. Отношенията с другите могат да бъдат почти телепатични.

Съветите на Фортуна

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Не са препоръчителни контакти и проява на активност. Не е толкова важен видът на дейностите, а темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни действия. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се проявява.

Препоръчителни са очистителните процедури. На заболявания, възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.                                                                                                                                                                                                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети