Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 08.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 08.02.19

Дневен хороскоп – петък – 08.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Нова възможност ще се появи пред вас. Най-добре обаче е да се избегнат твърде смелите ходове и да не рискувате. Контролирайте емоциите. Приятел/ка много ви завижда за нещо и става все по-очевидно за вас.

Телец – Повишената емоционалност ще добави малко несигурност в действията ви, която може да се забележи, когато общувате с другите. Някой ще се опита да ви използва, не трябва да го допускате.

Близнаци – Ден за интелектуална работа: писане на статии и писма, подготовка на документация, отчети, преговори, изучаване, интервюиране и т.н. Ще се насладите на комуникацията с приятен човек.

Рак – Вие сте сърдечни и емоционални, с удоволствие общувате с хората. Решенията, които търсите ще дойдат сами при вас, издигайки се от дълбините на подсъзнанието ви. Това може да се случи по всяко време на деня.

Лъв – Денят може да бъде доста оживен, но вие уверено се ориентирате в обстановката, лесно изразявате мислите си,прокарвате решения. Относно любовта, звездите съветват двойките да общуват повече, да споделят идеи и впечатления, да си кажете нежни думи, комплименти – така чувствата ще станат по-ярки.

Дева – Напрежение в ежедневието ви. Приели сте вече някои неща. Не е желателно да планирате каквито и да е семейни дейности. Общуването с близките може да не е много приятно. Добра новина може да подобри настроението ви все пак.

Везни – Днес може да има много шум за нищо. Старайте се да намерите време, за да прекарате малко в тишина и спокойствие. Нещото, което може да пострада в този момент са вашите пари. Поради това се препоръчва да бъдете разумни по този въпрос и да планирате бюджета си предварително.

Скорпион – Вие сте нетърпеливи. Понякога това създава проблеми за другите, но по-често за вас. Нуждаете се от много търпение и здрав разум, за да преодолеете всички препятствия, които могат да възникнат днес, но поради факта, че бързате и не искате да чакате подходящия момент, може да има неприятности.

Стрелец –Семейството чака вашето участие, вземане на отговорни решения, но предпочитате да отлагате още. Желаете да общувате само с най-близките си приятели. Вечерта е подходяща за организиране на приятелски и романтични срещи.

Козирог – Днес други ще се намесват в работата ви много повече, отколкото обикновено, което ще ви пречи и дразни. Възможно е да придобиете нови връзки, които в бъдеще ще се окажат полезни за кариерното развитие.

Водолей – Способността да се изчака благоприятен момент, преди да започнете да действате, днес ще бъде много полезна. Възможно е да ви притесняват емоционални проблеми. Ще бъде трудно да споделите с другите това, което чувствате, а и много не искате.

Риби – Събитията от деня ще ви помогнат да преосмислите някои духовни ценности. Някой от вашите приятели може да се нуждае от вашата помощ. Вие сте нетърпеливи в областта на любовта и по този начин може да разрушите хармонията на връзката си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са сега за изговаряне положителни утвърждения и формули. Вашите замислени дела могат да започнат вече да се осъществяват.

Да се избягват лъжите и всяко интригантстване. Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Хубаво е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи. Днес е възможно да срещнете голямата любов. Но бъдете предпазливи. Хората често си затварят очите при среща с ново увлечение. На другия ден обекта на вашата влюбеност може да се окаже не този човек, за когото сте го мислили. Принцът или принцесата може да се окаже жаба.

До 16:35ч не е подходящо да предприемате никакви важни действия, нищо ново. Не подписвайте договори, документи, не правете предложения, не купувайте скъпи неща.


Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети