Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 08.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 08.03.19

Дневен хороскоп – петък – 08.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения

Овен – Днес трябва да избягвате агресивното настроение. Опитайте се да не разваляте този ден нито за себе си, нито за другите. По-добре е да прекарате няколко часа в мълчание, ангажирани с възстановяването на емоционалния баланс.

Телец – Днес не е нужно да се притеснявате за нищо. Настроението, самочувствието и енергийният потенциал да бъдат на нужното равнище. Този ден има всички шансове да премине весело, забавно, приятно.

Близнаци – Можете да прекарате този ден доста продуктивно. Първо, въведете ред в личните си дела. В същото време останете спокойни и неутрални във всякакви стресови ситуации. Старайте се днес да не предизвикате ревността у своя партньор/ка.

Рак – Днес не е подходящо да се съсредоточавате върху своето бъдеще. Забравете за известно време за планираните дела. Прекарайте този ден в атмосфера на любов и забавление. За свободните представители на знака не се изключва съдбовна среща или романтично запознанство (може и онлайн).

Лъв – Денят на повечето от вас ще донесе приятни емоции. Мъжете днес могат да се възползват от празника и лесно да привлекат вниманието на женския пол. Трябва само малко повече смелост и въображение.

Дева – Днес няма да имате много обективна оценка за хората, събитията или обстоятелствата. Като цяло, ако не позволявате да преобладава лекомислието и наивността, ще имате възможност да прекарате този ден лесно и спокойно. Най-добрият вариант за вечерта - романтична среща за двама.

Везни – Днес не бива да се преуморявате. Потърсете при нужда помощ от колеги, близки, приятели. По-добре да отидете на места, където царят веселие, шеги, забавления и смях. Старайте се да избягвате да правите скъпи покупки и да големи разходи, в противен случай по-късно ще съжалявате.

Скорпион – В началото на деня ще се чувствате унили, без настроение, без желание за работа. Това може да се дължи на временно неразположение, натрупана умора или кавга с близкия човек. Постепенно ще излезете от това състояние и ще имате желание да флиртувате и да се забавлявате.

Стрелец – Днес не допускайте да бъдете груби. Уважавайте мнението на всички,  с които трябва да общувате. Също така, няма нищо лошо да се поглезите с малко лукс. Прекарайте вечерта в романтична обстановка. Има възможност да срещнете човек, който ще ви покори от първите минути на общуване.

Козирог – Днес не трябва да сте прекалено придирчиви към себе си и околните. Никой не може да е съвършен. Освободете се от всички вътрешни ограничения, бариери и емоционални окови. Този ден най-вероятно, ще ви донесе много интересни срещи и запознанства.

Водолей – Възможно е да имате неочаквани, но приятни моменти. Например, може да бъдете изненадани от телефонно обаждане от човек, когото не сте виждали от много отдавна. Днес, дайте предимство на семейните събирания, романтични срещи или активен флирт.

Риби – Денят е подходящ за срещи и интелектуално общуване. Старайте се на всичко да придавате конструктивен смисъл, да откриете рационалното във всичко случващо се и да намирате компромисът във всяка ситуация.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще имате възможността интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си. Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите.

Войнът у вас е готов за битка. Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Всичко зависи само и единствено от вас. Каквото и да ви се случи, не трябва да се подавате на огорчението и разочарованието, приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите.

Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.   Сънищата са много важни, може да получите отговорите на вълнуващи ви въпроси.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети