Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 08.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 08.05.20

Снимка:

Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявите

Овен - Опитайте да изясните проблем, който отдавна ви безпокои. Анализирайте внимателно ситуацията - честно и открито. Ако се чувствате напрегнати, излезте на чист въздух и това ще ви зареди с енергия.

Телец - Днес може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите.  Имате натрупана енергия, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно.

Близнаци - Мобилизирайте силите си и не оставяйте днешната работа за утре или за следващата седмица. Бъдете решителни и вложете ентусиазъм в работата си. Така ще можете да постигнете по-бързо желаните от вас цели.

Рак - Ако чувствате тежест в сърдечната чакра, вероятно причината за това са недоизказани или неразбрани думи. Опитайте да изясните ситуацията и да освободите напрежението, като споделите с приятел или чрез медитация.

Лъв – Бъдете рационални и обективни. Ако дълго сте полагали усилия в дадена посока, то днес можете да очаквате някакъв резултат. Но не забравяйте, че винаги получаваме точно толкова, колкото заслужаваме, а не каквото ни се иска.

Дева - Ако търсите отговори, не забравяйте, че те са във вас самите. Осланяйте се само на себе си. Вслушайте се във вътрешния си глас и открийте своята пътеводна светлина. Тя ще ви покаже верния път.

Везни – Денят изисква спокойна атмосфера. Трудовият ентусиазъм днес няма да е вашата силна страна. Отдайте предпочитание на привичните и приятни занимания. Внимавайте за здравето си. Вземете всички необходими мерки.

Скорпион - Внимателно контролирайте проявите на своите емоции. Старайте се да бъдете лоялни към своите партньори. Някой от обкръжението ви ще се опита да ви използва, но вие няма да допуснете това да се случи.

Стрелец - Бъдете активни, но избягвайте крайните решения и неоправданите рискове. Може да срещнете спънки и трудности. Намерете начин да освободите насъбралото се във вас напрежение.

Козирог - Денят може да бъде напрегнат, служебният график да бъде доста интензивен. Времето няма да ви стигне, затова преминавайте направо на същественото. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно.

Водолей - Кръговратът на събитията няма да ви прескочи и ще ви повлече в своите стремителни ритми. Бъдете активни и използвайте пълния потенциал на своята творческа енергия. Пречките са лесно отстраними.

Риби - Откажете се от бързите работи. Денят изисква пълна концентрация и съсредоточеност върху това, което правите. Посветете го на домашните грижи. Вижте какво ще ви подскаже фантазията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е светъл ден. Характеризира се с такива свойства като равновесие, хармония, умереност, спокойствие. Добре е да следвате тези качества и да се стремите към чистота на мислите и желанията. Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявите.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето.

Не се препоръчва активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата. Хубаво е за уединение.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още