Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 08.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 08.10.21

Дневен хороскоп – петък – 08.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес чувствата ви могат да придобият изключителна острота. Не се притеснявайте от факта, че другите ще ви разберат погрешно. Опитайте се да не обвинявате околните за проблемите си. Съвпадат между Слънцето и Марс засилва страстта ви.

Телец – Не си поставяйте трудни задачи, в противен случай напразно ще се изморите и резултатът ще бъде минимален. Хороскопът ви предупреждава, че днес в областта на професионалната дейност грешките вероятно ще са свързани с неправилна оценка на ситуацията или с невярна информация.

Близнаци – Звездите ви съветват да държите емоциите под контрол. Ще можете успешно да реализирате всичките си планове и да се насладите на процеса. Старайте се да не избягвате своята част от домашните задължения.

Рак – Днес общуването и контактите ще носят измамни надежди и разочарования. Ако от вас се изисква незабавен отговор, за който не сте сигурни в правилността му, тогава се консултирайте с най-близките си.

Лъв – Днес са възможни прояви на неразбирателство, категоричност в изявленията, конфликти с другите. Опитайте се да оцените малките неприятности без излишни притеснения. Не поемайте твърде много ангажименти и не давайте празни обещания.

Дева – Днес звездите ви съветват да се вслушвате в мнението на другите, да не налагате своите мисли и мнение, да изключите агресивността и враждебността в отношенията си. Има вероятност за известно влошаване на здравето.

Везни – Препоръчително е да избягвате всякакви спорове, конфликти, да не обръщате внимание на коментарите по ваш адрес. Не започвайте спор заради спора. Днес ще е по вкуса ви тишината и спокойствието, прекарайте вечерта у дома.

Скорпион – Звездите не ви съветват да правите големи инвестиции или покупки на този ден - неблагоприятната комбинация от планети може да доведе до различни проблеми. Незначителни подробности и дребни недоразумения могат да ви отклонят от приоритетите ви.

Стрелец – Днес ще почувствате лекота. Водете се от логиката, а не от емоции, когато вземате важни решения. Не се препоръчва да се занимавате с тежък физически труд. Нестандартният подход към всяко дело ще доведе до по-добър резултат.

Козирог – Съсредоточете се върху постигането на кратки цели или задачи. Днес можете да срещнете стар познат, да намерите отдавна забравени неща. Малък успех в нещо ще повиши настроението ви.

Водолей – Ще трябва да извадите някого днес от неприятна ситуация по всяка вероятност. Умът ви ще бъде особено остър и изобретателен. Късметът ще бъде на страната на тези, които вървят напред, независимо от препятствията.

Риби – Днес желанията ви може да не съвпадат съвсем с възможностите. Научете се да гледате трезво на нещата. Можете да попаднете под влиянието на други хора, затова не слушайте съвети и клюки. Да не се допуска нервно претоварване, това може да доведе до главоболие.

Съветите на Фортуна

Денят предразполага към активност. Свързан е с инстинкта за опасност, агресия и борба. В този ден страха, мързела, пасивността, празните разговори са разрушителни. Изчерпват енергията. Прогонете от себе си лошите мисли, които сега лесно могат да се активират. Излезте сред природата, нека стихията на вятъра да ви захрани с енергия. Ако боледувате днес, значи зле контролирате своят агресивност и не ви достига воля. Поработете над себе си.

Повишава се енергийният тонус. Подходящо е за физическа и интелектуална работа. Може да започнете да реализирате плановете си. Енергията ви трябва да бъде отправена към съзидателна работа. Отдайте се на работата си, не надвишавайте своите очаквания. Бъдете смели, активни и позитивни!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети