Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 09.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 09.04.21

Снимка:

Овен – Приемате положителна енергия от звездите и разбира се имате достатъчно сила и желание да действате. Свободните представители на знака сега могат да се отпуснат и да не хабят излишна енергия и усилия в търсене на любов.                                                                            

Телец – Като цяло денят е благоприятен. Постарайте се да се възползвате възможно най-ефективно от това. Ще има много възможности, но е по-добре да не разпилявате енергията си и да се фокусирате върху това, което смятате за най-важно.                                             

Близнаци – Вашата предприемчивост и инициативност нарастват, така че можете да очаквате положителни резултати в различни случаи. Може би по неочакван начин ще бъде решена някаква ситуация.

Рак – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилни решения. В любовта и взаимоотношенията може да бъдете капризни като пролетното време.  

Лъв – Използвайте днешния ден максимално - фокусирайте се върху приоритетните въпроси. В работата си ще постигнете повече чрез взаимодействие с другите, вместо да работите сами. Благоприятно време за укрепване на отношения.

Дева – Вие внимателно обмисляте всяка своя стъпка, така че да не направите почти никакви грешки. Това не може да се каже обаче за вашите близки. Възможно е действията им да ви накарат да се тревожите.

Везни – Денят ще е интересен, дори ако има да вършите много монотонни задачи. Благоприятно време да се възползвате от шанса и да постигнете това, което желаете. Търсете начин да получите това, което искате, но не обръщайте живота си с главата надолу.                                       

Скорпион – В отношенията с близките е възможно да изпитате раздразнителност и да има бурни дискусии по някои въпроси - опитайте се да не се вълнувате толкова, успокойте емоциите и избягвайте конфликти.

Стрелец – Вие сте изпълнени с енергия и способни да направите и невъзможното. Единственото нещо, което не трябва да правите, е да бързате. Сега е благоприятно време да предприемете промени в начина си на живот.

Козирог – Препятствията остават назад и с лекота се справяте с вашите задачи. Имате възможност да привлечете вниманието към проектите си, да намерите хора с еднакво мислене и тези, които ще са готови да помогнат за реализирането на вашите цели.

Водолей – Звездите са на ваша страна, така че смело може да планирате отговорни дела. Лесно ще се осъществява комуникацията както в деловите среди, така и в личния живот. Ще преобладава доброто настроение.

Риби – Представителите на вашия знак не трябва да се претоварват с ненужна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, затова си позволете повече почивка. Вечерта прочетете добра книга, слушайте релаксираща музика или се потопете във ваната за релаксация.

Съветите на Фортуна

Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж могат да се появят раздразнение, гняв, злоба. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност. Още един ден, в който не трябва да се изразходва напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма.

Бъдете внимателни с автомобила си. Ако първия път не запали, по-добре отложете пътуването. За лош знак този ден се счита да се загубят монети, ключ и обратно, ако получите пари, това е знак за помощ и покровителство.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още