Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 09.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 09.08.19

Дневен хороскоп – петък – 09.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Днес има вероятност да възникнат проблеми или ситуации, които изобщо не сте очаквали. Въпреки това няма да се откажете, а ще продължите да правите това, което намирате за правилно. Вечерта е подходящо за близост с партньора ви и изобщо за любов, предложения, срещи.

Телец- Днес трудно ще ви се отдава да убедите някого в своите аргументи и виждания, да намерите правилните думи. Съществува опасност да изпаднете в неловко положение. Проверявайте всяка информация, която получавате. Не е необходимо за никъде да бързате.

Близнаци- Денят ще бъде наситен с разнородни емоции. Ограничете общуването. Някой ще ви накара да промените гледната си точка относно някакъв въпрос. Силно нежелателно е да обсъждате лични въпроси със странични хора, както и да споделяте лични тайни.

Рак- Трябва да съставите нов план за действие, да бъдете открити за нови идеи и предизвикателства. Най-доброто време за размисъл е сега, затова не бързайте още да вземате решения. Не допускайте да харчите пари за дребни неща, тъй като без да се усетите ще претоварите бюджета.

Лъв-  Днес е малко труден ден. Нещата с усилие ще се получават. Обръщайте внимание не само на дребните детайли в работата си, но и на всичко останало. Не пропускайте вечерта да се порадвате на простите житейски радости.

Дева- Самоконтролът е много важен днес. Има вероятност да възникнат неотложни дела или да се наложи да решавате някакви други проблеми. Трудно ще успеете да разпределите времето си така, че да ви стигне за всичко.

Везни-  Стремите се да успеете навсякъде и във всичко, но ако тръгнете да се занимавате с няколко неща едновременно, то стресът ви е гарантиран. Вечерта ви очаква подем в настроението. Добре ще е да смените обстановката.

Скорпион- Днес ще наблегнете над сериозни професионални въпроси. Може да е малко труден ден.  Ще се наложи бързо да се ориентирате и реагирате в ситуациите. Не всичко зависи от вас, но и от други хора. Следете за съблюдаване на вашите права.

Стрелец- Работа днес ще има много, но енергията и трудолюбието ще ви помогнат да се справите. В личните ви отношения мирът и хармонията могат да бъдат нарушени, така че ще трябва да показвате сдържаност и търпение във взаимодействието си с близките хора.

Козирог- Днес имате нужната делова настройка и нещата може лесно да ви се получават. Денят ще бъде ползотворен за мнозина. Чувствителността ви е повишена, но можете да вземате мъдри решения. Възможни разногласия в любовните отношения.

Водолей- Вниманието ви ще бъде насочено изцяло към актуалните въпроси. Съдбата ще ви постави в нови условия на съществуване. Ако някой се опита да подхване неприятни теми с вас, по-добре е да ги избягвате и да прехвърлите разговора на друга тема.

Риби- Възможно е да изпитате известна несигурност или колебание. От една страна, искате промени. От друга страна, страхът от нещо ново в живота ви плаши. Дори да не можете напълно да предвидите всички възможни рискове, до които новите обстоятелства ще доведат, по-добре е да позволите да се случат, отколкото да не правите нищо.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 16:00ч продължете започнатата работа, без да предприемате нищо ново. Отнасяйте се внимателно към всичко, тъй като може да срещнете много провокации и изкушения, да се сблъскате с илюзии, измами, грешки. Може да изпитате тревоги, страхове и мрачни мисли.

Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате. Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, понеже е голяма вероятността  да сте „напомпени” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес.

След 16:00ч денят става добър за активна дейност, при условие, че не изразходвате прекомерно много енергия. Насочете силите си към съзидателна дейност. Увеличава се опасността от травми, така че бъдете по-внимателни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп