Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 09.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 09.10.2020

Дневен хороскоп – петък – 09.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес не се препоръчва да засягате въпроси, които са ви неприятни. Това напълно може да съсипе както настроението ви, така и работния процес. Старайте се да сте сдържани и да проявите самоконтрол.

Телец – Денят не е подходящ за решаване на важни въпроси. Не се занимавайте с няколко неща наведнъж, решавайте една по една задачите. Не бързайте и бъдете по-внимателни с другите. Не се изключват разногласията в семейството или на работното място.         

Близнаци – Днес не се препоръчва да засягате въпроси, които са ви неприятни. Доверете се на естествения ход на събитията, след известно време самите обстоятелства ще се развият така, че проблемът да бъде решен по най-добрия за вас начин.

Рак – Ако някой ви разсейва и отнема от времето ви, тактично му посочете, че имате и други важни неща за вършене. Отделете време, за да се погрижите за себе си: вземете си масаж или посетете спа център.

Лъв – Някой от вашия кръг на общуване може да ви накара да станете подозрителни. Не бързайте да правите окончателни заключения, изчакайте, докато обстоятелствата се изяснят. Търпението ще ви направи по-добра услуга от бързите действия. 

Дева – Денят ще е ползотворен за вас, но трябва да поработите малко над себе си. Педантичността е добра, но не я превръщайте в дребнавост. Опитайте се да видите картината в нейната цялост. Бъдете дипломати в отношенията си.

Везни – Днес не трябва да подхождате твърде сериозно към нещата. Опитайте да приемате всичко с повече чувство за хумор. Ограничете се по отношение на финансовите разходи. Щедростта на вашата душа може да ви създаде проблеми.

Скорпион – Успехът днес е невъзможен без активното участие на енергична работа с елементи на творчество. Ще се зарадвате от нещо дребно, но затова пък ще е приятно - подарък, добра вест, комплимент или просто добро отношение.

Стрелец – Сутрешните часове не са благоприятни за умствено напрежение, но отлично подхождат за физическа активност. Полезно ще е всяко съприкосновение с природата, дори да е само за кратко.

Козирог – Денят ще бъде добър, ако не сте мързеливи и положите усилия за постигане на целта си или да свършите задачите си. Може да срещнете провокации от страна на колеги или да попаднете на неочаквани ситуации.      

Водолей – Старайте се да не поемате напразни рискове, особено когато става въпрос за пари: тук е необходимо изключително внимание. Следобедът е подходящ за планиране, включително дългосрочно. 

Риби – Денят може да се окаже напрегнат, затова предварително обмисляйте своите действия. Необходимо е много търпение и постоянство, за да получите желания резултат.  Съществува вероятност да загубите нещо, затова бъдете много внимателни.

Съветите на Фортуна

Енергията на този ден засилва умствените способности, особено добре е да се усвояват нови знания. Ден, в който се раждат нови идеи, намират се решения. Слушайте своята интуиция. В този период е много полезно да посетите своя наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашия път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати. Не бързайте и обмисляйте всички действия.

Отърсете се от консервативни мисли. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално.

Не трябва да се гладува. Полезно е да се яде зелено грозде. Днес може да ядете сладко, колкото искате, даже е желателно. Чрез сънищата идват Божествени откровения.                                           


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети