Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 10.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 10.05.19

Дневен хороскоп – петък – 10.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес силата на словото нараства многократно, затова е нужно да бъдете внимателни с думите, които изричате, тъй като всяка емоционално заредена фраза сега може да се сбъдне

Овен –Днес ще ви се иска да се уедините при изпълнение на професионалните ангажименти и ако имате такава възможност, наистина така направете, тъй като това ще увеличи вашата производителност и ще постигнете по-големи резултати.

Телец –Днес се занимавайте само с работата, която ви допада, иначе няма да имате резултати. Вършете си работата с темпо удобно за вас. Не се напрягайте и не бързайте. Важните неща оставете за след 16:30ч.

Близнаци – Днес не е денят, за да се справите с изпълнението на важните житейски въпроси. Трябва отново да анализирате плановете и да ги коригирате във връзка с променената ситуация. Може да се наложи да отделите достатъчно време, за да намерите актуална информация.

Рак – На този ден по-добре насочете вниманието си към решаването на административни и битови проблеми. Най-добре да се заемете с финансовите проблеми по друго време. Прекарайте вечерта в спокойна атмосфера, без да правите нищо важно и конкретно.

Лъв – Ако имате склонност към артистичност, то днес ще бъде успешно проявлението ви на такъв талант и то пред публика. Само се постарайте да не преигравате. За да постигнете положителни резултати, решавайте всички важни неща след 16:30ч или в друг ден.

Дева – Днес е голяма вероятността да преживеете някои трудности, но няма да се откажете. Вашата чувствителност също може да повлияе върху действията ви. Този ден ще е неуспешен в материално отношение - може да има загуби.

Везни – Днешният ден е предназначен за рутинна работа и повече почивка. Избягвайте да се натоварвате със сложни задачи. По-важните неща отложете за след 16:30ч. Добре е да съберете близките си у дома на вечеря.

Скорпион – Този ден не е много подходящ за енергична и активна работа - ще има спад в жизнената ви сила. Днес трябва да бъдете изключително внимателни в контактите с непознати хора - вероятността от измама е висока.

Стрелец – Идва период на повишена активност и психическо напрежение, затова намерете време за релаксация. Ще имате възможност да решите въпроси, свързани със стари ситуации. Подходящо за довършване на започнатото.

Козирог –Днес работоспособността ви ще бъде намалена, общото състояние - ще се чувствате отпуснати. На мнозина ще им се иска да избягат от работа, от контакти с хора и други светски вълнения. Ако имате такава възможност, няма да е лошо да го направите.

Водолей – Днес звездите ще създадат благоприятна среда, за да можете още веднъж да демонстрирате способностите си. Вашата наивност и чувствителност могат да се изострят, в резултат на което вероятността от конфликтни ситуации ще се увеличи значително.

Риби – Днес е по-добре да не се предприемат активни действия поне до 16:30. Вероятно ще срещнете препятствия, които ще ви отклонят от творческите ви дейности. Затова пък е благоприятно за срещи с приятели и роднини.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес силата на словото нараства многократно, затова е нужно да бъдете внимателни с думите, които изричате, тъй като всяка емоционално заредена фраза сега може да се сбъдне. А значи не трябва на никого да се пожелава злото, даже на лелката, която ви настъпи крака в автобуса. В противен случай значително натоварвате собствената си карма. Помнете, че всяка дума е вибрация, която на астрален план поражда форма.

Благоприятно е да се казват молитви, мантри, позитивни утвърждения, благодарствени думи. Бъдете внимателни с даване на обещания. Правете всичко възможно да избягвате спорове, конфликти, обиди.

Противопоказни са празните разговори, клюките, интригите, критиката. Избягвайте разрушителните действия, дори най-дребните. Отличен ден за благотворителна дейност, за пътуване. Препоръчва се работа с билки и аромати. Очистителни процедури не се препоръчват. Денят е добър за подмладяващи процедури.

Важно!!! До 16:30ч не предприемайте важни действия, не започвайте нищо ново, не купувайте скъпи вещи. Това време е неефективно и може да срещате пречки, работите ви да се провалят и да изхабите много нерви.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот" 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети