Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 10.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 10.12.21

Дневен хороскоп – петък – 10.12.21 - Tribune.bg

Овен – Днес е по-добре да изразявате мнението си по-рядко и да запазите инициативите за себе си. На този ден можете да се сдобиете както с конкуренти, така и с врагове. А вие, разбира се, нямате нужда от това.

Телец –Да поставяте точката на нещо днес, каквото и да е, не е много добра идея. Срещата с приятели ще е много полезна в този ден – ще имате по-добро настроение и ще научите интересна информация.

Близнаци – В социалните мрежи днес е по-добре да прекарате по-малко време, можете да загубите ценни часове, в които е по-добре да свършите нещо полезно. Не се отказвайте, ако срещнете препятствия, можете да се справите с всичко.

Рак – Полезно е да помислите за здравето си в този ден – стресът подкопава имунитета ви. В същото време е добре да се срещате по-често с близки хора, приятели – това ще ви развесели и вдъхнови за нови проекти.

Лъв – Днес трябва да правите всичко сами, не трябва да се доверявате на никого, дори и за най-незначителните неща - можете да останете после разочаровани. По-добре е да запазите емоциите за себе си. Крещенето срещу някого ще обремени кармата ви с този човек.  

Дева – В днешния ден ще бъде трудно да общувате - всички са емоционално напрегнати и рискът да се скарате с някого е много голям. Време е да помислите за здравословен начин на живот – започнете с нещо малко.  

Везни – Позволете си да полежите още малко в леглото – преди обяд е по-добре да не поемате нищо, има голям риск да направите много грешки. Бъдете мили и любезни с близки и колеги. Ако имате нужда от нещо, те ще ви подкрепят.  

Скорпион – Не трябва да поемате отговорност за нещо или някого. Не е нужно и да взимате важни решения, защото по-късно определено ще съжалявате за тях. Трябва да бъдете по-внимателни с думите – те могат да обидят някого.

Стрелец –Ако използвате здравият си разум днес, ще постигнете желаните резултати. Представителите на този знак ще трябва да се грижат повече за себе си, да привличат вниманието и да предизвикват интерес.  

Козирог – Благоприятно е за установяване отношения с различни хора. Благодарение на личния чар и финия психологически подход, вие ще можете да получите необходимата информация и необходимата помощ. Ще се справите доста успешно със задачите и ще можете да доведете започнатата работа до нейния логичен край.

Водолей – На Водолеите се препоръчва да се съсредоточат върху укрепването на личните отношения с колегите в днешния ден. Благодарение на хармоничното взаимодействие с тях, ще можете да постигнете увеличение на производствените показатели.

Риби – Този ден се характеризира с предприемачески дух в работата и активна грижа за дома. Очаква се утрешният ден да бъде ден изпълнен с мечти, ден, в който всичко ще изглежда лесно постижимо...Спокойно можете да се отпуснете.  

Съветите на Фортуна

Не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Успешни ще са само тези, които са бързи и краткосрочни. С особена сила важи правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори по-малко. Силата на словото нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват, но негативният импулс ще се върне обратно към вас.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза, по-добре е да замълчите. Тъй като силата на всяка дума се увеличава, именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите ви много бързо ще намерят отговор. И ако сте изтървали негативно заредена дума, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати