Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 11.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 11.01.19

Снимка:

На този ден силата на казаните думи се увеличава многократно

Овен –Вие ще бъдете креативни и ще имате желание да се включите в нова дейност. Не вземайте бързи решения и не започвайте бързи действия. Днес не сте твърде обективни и може погрешно да оценявате ситуации и индивиди.

Телец –Въпреки, че ще бъдете в страхотна форма, в някои моменти ще имате усещането, че нещо не върви по план. Поради тази причина ще бъдете объркани и много субективни. Бъдете внимателни, когато говорите с околните, защото вероятността да не ви разберат правилно се увеличава.

Близнаци –Днес ще бъдете по-чувствителни от обичайното, но и по-склонни открито да казвате какво мислите. Внимателно подбирайте думите, тъй като другата страна може да разбере всичко погрешно. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че ще можете да ги изпълните.

Рак –Представителите на вашия знак не трябва да се претоварват с много работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, затова работете по-бавно или, ако можете си позволете повече почивка. Интуитивното възприятие може да доведе до грешки, така че е по-добре да се разчита на логиката.

Лъв –Днес щастието е на ваша страна и можете да разчитате спокойно на интуицията си. Без проблем ще се справите с днешните задължения и ще постигнете успех,повече отколкото се надявате. В любовта очаквайте стабилност и подкрепа.

Дева –От сутринта ще се занимавате с деловите планове и задачи, но ако решите да се заемете с най-важните дела днес, можете да очаквате сериозни препятствия. Още не сте готови за реализацията им, затова бъдете въоръжени с търпение и се опитайте да бъдете по-реалистични.

Везни –Още от сутринта ще бъдете изкушени от идеализма си, ще имате достатъчно време да мечтаете и да игнорирате вашите служебни задължения. Внимателно с новите начинания, защото можете да изберете нещо напълно погрешно. Ако трябва да вземете по-важно решение, трябва да се консултирате с поне двама души, преди да го направите.

Скорпион –Ще бъдете прекалено чувствителни и емоционални, няма да имате много желание да говорите и ако някой упорства да се меси в работите ви, ще бъдете много нервни. Денят е благоприятен за любов.

Стрелец –Ще бъдете нервни, защото няма да можете да определите кой ход е най-подходящ за стартиране на плана, който обмисляте дълго време. Ако някой ви предложи някаква помощ, не отказвайте. Няма нужда от прекомерна гордост.

Козирог –Днес вие няма да бъдете обективни и ще изглеждате прекалено оптимистично настроени. Няма да имате търпение за подробностите и дреболиите, затова по-добре не подписвайте договори.

Водолей – Като цяло днес можете да постигнете успех с креативност и иновативни решения. Следобед ще се срещнете с интересен човек, който мисли по подобен начин на вас. Партньорът ви може да прояви ревност.

Риби –Правете това, което смятате за подходящо. Не позволявайте да ви манипулират и не се поддавайте на натиск. Придържайте се към златната среда, не прекалявайте нито с работа, нито с ядене, нито със забавления.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

На този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. И точно в този ден може да се появи желание да говорите много. Но тук е много важно да следите речта си. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза - по-добре е да замълчите.

Тъй като силата на всяка дума се увеличава, именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор.

И ако една негативно заредена дума е изтървана, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив