Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 11.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 11.06.21

Снимка:

Овен – Що се отнася до любовта, можете да очаквате възможност за приключение, в което ще има доста емоция. В сферата на здравето ви очаква добро състояние, ще имате много енергия и няма да имате големи проблеми.

Телец – Всичко напредва по положителен начин, както се очаква. Можете да изпълнявате сложни задачи и да вземате важни решения. Вашата уравновесеност и добро самочувствие ви отварят вратите, където отидете.

Близнаци – Можете да очаквате да имате подобрение във финансите или да имате късмет в сферата на работата. Време е да помислите повече за себе си и здравето си. Дори тялото ви да е претоварено, когато си вземете заслужена почивка и релаксация, ще се почувствате напълно подмладени.

Рак – Забавете всички дейности, в които участват и умът, и тялото ви, тъй като се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате. Слушайте тялото си и направете нещо добро за вашето здраве. Обърнете повече внимание на баланса между активност, релаксация и удоволствие.

Лъв – Имате достатъчно сила, за да се заемете с каквато и да е задача, към която сте се насочили. Имате способността да овладявате нови физически предизвикателства. Използвайте този нов ентусиазъм, който ви помага да издържите в трудни моменти.

Дева – Провеждайте финансовите си дела умерено. Понастоящем сте доста доволни, но трябва да претеглите плюсовете и минусите. Ако потърсите, ще намерите нови добри оферти. Очевидно сте добри слушатели и хората се чувстват добре около вас.

Везни – Ще се насладите на приятна, приятелска атмосфера, в която хуморът ще бъде доминираща нотка. Днес нищо няма да помрачи доброто ви настроение! Небето ви се усмихва и вие ще му отвърнете.

Скорпион – Не си позволявайте да бъдете съкрушени, само защото нямате точния отговор на всеки проблем веднага. Поддържайте спокоен външен вид, избягвайте да влошавате проблемите си сами. Често дори сериозните неприятности отминават също толкова бързо, колкото и възникват.

Стрелец – Чувствайки се несигурни, не забравяйте, че всичко не е фокусирано около вашата конкретна референтна рамка. Работете си по задачите и не позволявайте на другите да ви провокират. Бъдете по-сдържани в изразяване на мнението си.

Козирог – Тъй като не можете да знаете какво бъдеще ви очаква и нещата могат да се променят бързо, подгответе се да бъдете по-гъвкави, също и по финансовите въпроси. Може да понесете неприятни последици, ако направите голяма инвестиция или придобивки сега.

Водолей – Що се отнася до здравето, ви очаква период, в който като цяло ще бъдете отслабени, с ниска енергия и са възможни проблеми поради хронична умора. Проверете кръвната си картина в скоро време.

Риби – Един от начините за облекчаване на стреса, който може да почувствате, е да подходите към живота по по-забавен начин и да се опитате да разведрите ситуацията си. Вашето здраве е последното нещо, което трябва да пренебрегвате. Вместо това, обърнете му повече внимание.

Съветите на Фортуна

Луната в Рак подкрепя отдаването на приятната страна на живота. Копнежът по дом, почивка и сигурност са на преден план. Това е отлична възможност да се отпуснем и да приемем нова енергия в душата си.

Тригонът на Луната с Юпитер може да ни донесе социален успех, както и материални печалби. Насърчава положителното приемане на живота; прави хората искрени, привлекателни и оптимистични, поражда артистични интереси. Подходящо е за извършване на благотворителни дейности.

Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Трябва да сте внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно.

Луната е на празен ход до 10:24 часа. Дотогава нищо важно не предприемайте!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още