Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 11.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 11.09.2020

Дневен хороскоп – петък – 11.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно

Овен – Може да се чувствате несигурни, но интуицията ще ви подскаже как да постигнете целта си. Чувствайте се свободни да поемете нещо ново, на този ден звездите са на ваша страна. Някой ще ви подтикне към действия.

Телец – Денят ще донесе поводи за емоции и вълнения и под тяхно влияние рискувате да вземете грешни решения. Вслушайте се в съветите на добри приятели. Понякога другите виждат това, което вие самите не забелязвате.

Близнаци – Днес за вас е по-лесно от обикновено да създавате контакти с хората, да установите продуктивни отношения. Всички думи, изречени в този ден, придобиват особено значение. Вечерта е добре да излезете на разходка и да дишате чист въздух. 

Рак – Днес сте практични и това е вашето предимство. Ще получите ценен съвет от приятелски настроен човек, не го пренебрегвайте. Може да се доверите на това лице, защото наистина ви мисли доброто.

Лъв – Може да срещнете днес известни трудности, но това няма да повлияе върху доброто ви настроение. Вродената ви жизнерадост, позитивизъм и дружелюбие привличат вниманието и помагат да печелите симпатията на околните.

Дева – Очаква ви продуктивен ден, особено тези, които се занимават с интелектуална работа. Срещите, разговорите, презентациите, преговорите ще бъдат продуктивни, но едва през втората половина на деня. Способността ви да говорите убедително ще се увеличи.

Везни – Може да ви е трудно днес да се концентрирате, за да решавате последователно всички задачи. Имате възможност да направите промени в личния си живот, но това само ако предприемете активни стъпки.    

Скорпион – Няма сериозни причини за притеснения и безпокойство. Лесно ще постигнете целта, ако не се разсейвате от нищо. Не се поддавайте на хорско влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум.

Стрелец – Погрижете се за себе си, това ще се отрази добре както на настроението ви, така и на физическото състояние. Следобед ще имате възможност да прекарате време с близки, да поговорите за това, което е важно за вас.

Козирог – Луната засилва нуждата ви да помагате на другите. Ще бъдете ефективни и в работата си. Не предприемайте нищо ново. Благоприятно е да довършите това, което ви е останало. Някой от другия пол може да разпали чувство (или интерес) у вас.

Водолей – Днес имате склонност да сте непоследователни в действията си. Трябва да изпълнявате задълженията си максимално. Няма да е добра идея да ги отложите. За любовта денят е малко противоречив. 

Риби – Днешният ден може да ви направи мечтателни, а отстрани ще изглеждате така, сякаш посещавате мистериозни светове. Имате обаче и ангажименти в реалния живот, които не можете да избегнете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. Може да донесе пробуждане и възможности за разширяване на полето на действие. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото.

Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствената им реализация. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията.

Добър ден за активна творческа работа, за лечение и закрепване на здравето. Особено полезни в този ден са физическите натоварвания. Добре е да излезете сред природата, да приготвяте и приемате отвари от билки. Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия. Обърнете повече внимание на любовта. Денят е пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм.

Внимание! Периодът от 07:50 ч до 11:25 ч е неефективен – време, в което не се препоръчват важни действия.                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети