Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 11.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 11.10.19

Дневен хороскоп – петък – 11.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Може да имате нови идеи, реализирането, на които ще разкрие вашия творчески потенциал. Успехът ще дойде чрез взаимодействие с други хора, колективни усилия, партньорско сътрудничество.

Телец – Днес може да останете с впечатлението, че всички около вас са непоправимо упорити, защитават своята гледна точка и не искат да вземат под внимание мнението ви. Това може да ви изнерви и да ви тласне към необмислени действия.

Близнаци – Днес може да изпитате леко напрежение, но като цяло денят ви ще е добър и спокоен. Ще проявите изтънчено остроумие в разговорите. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации, ще успеят да се измъкнат с изумителна находчивост от тях.

Рак – Сега не е време да почивате на лаврите си. Не разчитайте само на късмета. Днес ще искате да направите някое добро дело. Готови сте да помогнете на ближния си, без да очаквате нищо в замяна. 

Лъв – Днес трябва да сте максимално спокойни във всичко - това се отнася за работата, родителството и брачните отношения. Чувството ви за отговорност е достойно за уважение, но не забравяйте за себе си. Позволете си поне малко удоволствие в този ден.

Дева – Имате склонност да придавате твърде голямо значение на дреболиите, да правите от мухата слон. Погледнете обстоятелствата отвън, възможно е вашата грижа да е напразна, а решението на проблема ще бъде много просто.

Везни – Разчитайте на собствените си сили, в този случай шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Търсете самостоятелни решения на проблемите си. Вашето добро настроение днес ще привлече много хора към вас.

Скорпион – Някои задължения днес ви се струват твърде досадни. Може да се наложи да вършите непланирана работа, което също няма да ви зарадва. Опитайте се да се отърсите от негодуванието и да намерите положителни моменти в ежедневните обстоятелства.

Стрелец – Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да покажете повече воля и оптимизъм.   

Козирог – Некадърността или глупостта на някои хора днес ще ви изнервя неимоверно. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Не давайте външен израз на емоционалните изблици. Ако приемете света и хората такива, каквито са, денят ще премине успешно и хармонично.

Водолей – Днес ще ви е трудно да устоявате на различни изкушения и съблазни. Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Трудно ще намерите своята опорна точка. Внимателно обмислете всичките си действия.

Риби – Денят може да бъде добър за вас, ако не зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по-хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

           

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за усвояване на нови знания, интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, за нови идеи. Ден за организиране на контактите. Идеално време за постигане на хармония.

Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.

Минали събития или забравени хора, факти могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп