Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 12.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 12.01.19

Дневен хороскоп – събота – 12.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е сложен. Трябва да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения

Овен – Днес ще бъдете трудни партньори в преговорите. Във всяка ситуация искате да настоявате на своето. Но внимавайте в любовта, защото такъв категоричен подход може да доведе до конфликти. Хороскопът за 12 януари ви съветва: избягвайте скандали.

Телец – Днес няма да ви притесняват трудности и дори няма да ги забележите! Оптимизмът ще ви помогне да преодолеете всички препятствия. Вечерта не стойте у дома си, а идете на кино или посетете с приятели заведение, повеселете се.

Близнаци –Вие ще бъдете малко тъжни. Ще усетите нужда от повече грижи и нежност. Ако имате претенции към някой, не потискайте негативните чувства в себе си и изяснете недоразуменията. Настроението ви ще се подобри от малък подарък или хубав десерт. Прекарайте вечерта в кръг от близки хора.

Рак –Днес няма да ви е лесно. Особено неприятно е, че във вашата среда могат да се появят хора, които са способни на провокация, манипулация и измама, а интуицията е малко вероятно да ви подскаже на кого можете да имате доверие и от кого да стоите настрана. Само най-близките хора са надеждни.

Лъв – Добър ден по отношение на личните взаимоотношения. Подходящ е за възстановяване на стари връзки, за уреждане на някои различия. Запазете самообладание. Ако не давате свобода на емоциите, можете да избегнете недоразуменията.

Дева –Днес ще се насладите на добро настроение и благополучие. Добре е да се срещате с повече хора и да не се затваряте у дома. Намерете си занимание и не стойте без работа. Вечерта е време за любов! За свободните от вас има шансове за нови запознанства.

Везни – Не се изключват финансови затруднения. Внимавайте да не предприемате прекомерни инициативи, когато става въпрос за сложни проекти. Ще бъдете в добро настроение. Забавлявайте се, но не забравяйте за отговорностите си.

Скорпион – Повечето неща изискват активност и упорит труд, за да ги осъществите. Днес може да се почувствате малко разочаровани. Причини доста могат да се намерят. Позволете на партньора си да бъде себе си и не изисквайте невъзможното от него.

Стрелец –Днес е възможно да имате неочаквани затруднения. Благодарение обаче на способността си да общувате и да убеждавате, всяка ситуация можете да обърнете в своя полза. Не пренебрегвайте здравето си. Вземете профилактични мерки., ако е необходимо.

Козирог – Денят не е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Препоръчително е да избягвате изясняване на отношения. В един разгорещен разговор е малко вероятно да има печеливши.

Водолей – С готовност ще влезете в ролята на мъдър наставник - ще споделяте опита си, ще давате съвети, ще оказвате подкрепа. Старайте се да не дразните другите с вашето прекомерно самочувствие. По-добре да прекарате вечерта в къщи на спокойствие и да си осигурите добра почивка.

Риби – Жизненият ви тонус е леко занижен. Това ще ви затрудни при извършване на някои дейности. Неочаквано може да се разрешат някои проблеми. Внимателно слушайте какво ви казват, дори когато сте убедени, че знаете всичко.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е сложен. Трябва да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно и ви дърпа назад: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Ако сте уморени от някои трудни взаимоотношения, от които е крайно време да се отървете, сега е подходящо време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати