Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.02.21

Дневен хороскоп – петък – 12.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Въпреки че могат да възникнат някои трудности, денят ще се окаже доста добър. Не търсите лесни пътища към целта, често експериментирате, не се страхувате да рискувате и затова сте успешни. Ще получите добри съвети и ще бъдете вдъхновени за нови подвизи.

Телец – Предстоят ви много дела, но мързелът може да ви попречи да постигнете желания резултат. Опитайте се да намерите подходяща мотивация за себе си. Прекарайте вечерта в медитация - релаксацията ще помогне за възстановяване на енергийния потенциал.

Близнаци – Всички документи трябва да бъдат внимателно проучени преди подписване. Трябва да бъдете по-внимателни при справяне с финансовите проблеми. В момента сте склонни към лекомислие, можете да похарчите пари за дреболии. 

Рак – Денят е пълен с изненади. Едва ли ще можете да действате по план, така че бъдете готови да импровизирате, да вземате решения в движение. По-добре не бързайте да пазарувате: има риск да сгрешите с избора. Но в любовта много представители на знака ще имат късмет.

Лъв – Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. Успешно ще се справите с всички въпроси, свързани с работата и дома. По-добре да не се появявате на обществени места - възможни са малки, но неприятни недоразумения.

Дева – Целите ви наистина са доста амбициозни, но няма да стигнете до никъде, ако не поемете инициативата!  Вероятни са неочаквани срещи с хора, които дълго време не сте виждали или могат неочаквано да напомнят за себе си. Ще бъде хубаво да възстановите стари връзки.

Везни – Ако нямате прекалено големи изисквания и не очаквате твърде много, денят ще бъде добър. Нежелателно е да се обвързвате с каквито и да било задължения; ще бъде полезно да си запазите свободата на действие. 

Скорпион – Вашата ситуация ще се разреши чрез сътрудничеството с други хора, а не чрез индивидуални усилия. Помнете, че „две глави мислят по-добре от една“. Това, което не можете да постигнете сами, ще постигнете чрез колективната енергия.

Стрелец – Денят е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Добре е да избягвате изясняване на отношенията. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Козирог – Не губете време в притеснения. Потърсете на спокойствие решенията, които са ви необходими. Позволете на своята вътрешна светлина да засвети в пълния си блясък. Повишеното ви либидо ще бъде приятна изненада за вашия партньор.

Водолей – Ще имате възможност да решите някои незначителни проблеми, които напоследък доста ви дразнят. Лесно се освобождавате от ненужните неща и гледате към бъдещето с оправдан оптимизъм.

Риби – Днес запазването на спокойствие не е лесно. Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да се промени поради всяка дреболия. Но ако се съсредоточите върху делата и се опитате да не забелязвате малките неща, тогава денят ще премине добре. 

Съветите на Фортуна

Денят е свързан с хармонията и благодатта, подходящ за енергийно обновление и създаване на индивидуална творческа програма. Правете планове, мислете за хубавото, старайте се да не се поддавате на леността и унинието. Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи, но нови дела не започвайте все още.

Не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, да се избягват конфликтите на всяка цена. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Трябва да сте внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно. Необходимо е да се развива щедрост и умение да се отдава на другите. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се, но не трябва да има съжаление за онова, което давате.                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати