Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.02.21

Снимка:

Овен – Въпреки че могат да възникнат някои трудности, денят ще се окаже доста добър. Не търсите лесни пътища към целта, често експериментирате, не се страхувате да рискувате и затова сте успешни. Ще получите добри съвети и ще бъдете вдъхновени за нови подвизи.

Телец – Предстоят ви много дела, но мързелът може да ви попречи да постигнете желания резултат. Опитайте се да намерите подходяща мотивация за себе си. Прекарайте вечерта в медитация - релаксацията ще помогне за възстановяване на енергийния потенциал.

Близнаци – Всички документи трябва да бъдат внимателно проучени преди подписване. Трябва да бъдете по-внимателни при справяне с финансовите проблеми. В момента сте склонни към лекомислие, можете да похарчите пари за дреболии. 

Рак – Денят е пълен с изненади. Едва ли ще можете да действате по план, така че бъдете готови да импровизирате, да вземате решения в движение. По-добре не бързайте да пазарувате: има риск да сгрешите с избора. Но в любовта много представители на знака ще имат късмет.

Лъв – Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. Успешно ще се справите с всички въпроси, свързани с работата и дома. По-добре да не се появявате на обществени места - възможни са малки, но неприятни недоразумения.

Дева – Целите ви наистина са доста амбициозни, но няма да стигнете до никъде, ако не поемете инициативата!  Вероятни са неочаквани срещи с хора, които дълго време не сте виждали или могат неочаквано да напомнят за себе си. Ще бъде хубаво да възстановите стари връзки.

Везни – Ако нямате прекалено големи изисквания и не очаквате твърде много, денят ще бъде добър. Нежелателно е да се обвързвате с каквито и да било задължения; ще бъде полезно да си запазите свободата на действие. 

Скорпион – Вашата ситуация ще се разреши чрез сътрудничеството с други хора, а не чрез индивидуални усилия. Помнете, че „две глави мислят по-добре от една“. Това, което не можете да постигнете сами, ще постигнете чрез колективната енергия.

Стрелец – Денят е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Добре е да избягвате изясняване на отношенията. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Козирог – Не губете време в притеснения. Потърсете на спокойствие решенията, които са ви необходими. Позволете на своята вътрешна светлина да засвети в пълния си блясък. Повишеното ви либидо ще бъде приятна изненада за вашия партньор.

Водолей – Ще имате възможност да решите някои незначителни проблеми, които напоследък доста ви дразнят. Лесно се освобождавате от ненужните неща и гледате към бъдещето с оправдан оптимизъм.

Риби – Днес запазването на спокойствие не е лесно. Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да се промени поради всяка дреболия. Но ако се съсредоточите върху делата и се опитате да не забелязвате малките неща, тогава денят ще премине добре. 

Съветите на Фортуна

Денят е свързан с хармонията и благодатта, подходящ за енергийно обновление и създаване на индивидуална творческа програма. Правете планове, мислете за хубавото, старайте се да не се поддавате на леността и унинието. Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи, но нови дела не започвайте все още.

Не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, да се избягват конфликтите на всяка цена. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Трябва да сте внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно. Необходимо е да се развива щедрост и умение да се отдава на другите. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се, но не трябва да има съжаление за онова, което давате.                                                                                                                                                                                                                                                                                         


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още