Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.03.21

Дневен хороскоп – петък – 12.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Влиянието на Слънцето, Венера и Нептун в дванадесетия ви дом помага да отворите сърцето си. Може би искате да излеете душата си на най-добрия си приятел или друг близък човек. Изразяването на емоциите с думи ще ви помогне да се почувствате облекчени. 

Телец – Не забравяйте да изчистите енергийното си поле, след като се справите с трудните емоции. Общуването с приятели и познати ще бъде удоволствие и ще ви подейства също като лечебна терапия. 

Близнаци – Сутринта са възможни някои неприятни моменти, но става въпрос за дребни неща, на които не бива да се обръща внимание. Не са изключени неочаквани новини; те могат да повлияят на вашите планове. 

Рак – На сутринта нещо може да не върви по план. Вероятни са разногласия и спорове, а други могат да ви критикуват, да предявяват претенции. Въпреки това, настройте се позитивно и вижте възможностите, които не сте забелязали преди.

Лъв – Казвате нещата, които мислите, не криете емоциите си, но това няма да се хареса на мнозина и е възможно да се стигне до конфликти. След като успеете да се справите с емоциите, животът ще започне да се променя към по-добро.

Дева – Запазете спокойствие и не се поддавайте на провокации. Днес малко доза разум и мъдрост ще ви е много полезна, както и способността да отделяте наистина важните неща от тези, които нямат стойност.

Везни – Ако взаимодействието с други хора е уморително, намерете възможност да прекарате известно време далеч от шума и суетата, забравяйки за неотложните въпроси, потъвайки в атмосферата на романтика и мечти.

Скорпион – Някои събития може да ви изпратят в задънена улица, но вие сте толкова упорити, че няма да оставите магарето си в калта. В този ден звездите съветват да се въздържате от скъпи покупки и други сериозни разходи.

Стрелец – Денят е доста напрегнат. Нямате достатъчно самочувствие, така че искате да се откажете от всички планове. Но това не трябва да се прави, защото имате шансовете за успех. Добре е, че има хора наблизо, които са готови да ви подкрепят и окуражат.

Козирог – Търпението и умението спокойно да обосновете гледната си точка ще бъдат много полезни днес. Денят е подходящ, за да се отървете от всичко, от което сте уморени, да се справите с проблемите, които отдавна ви преследват.

Водолей – Старите проблеми могат отново да напомнят за себе си, чието решение ще изисква не само постоянство, но и находчивост, както и нестандартен подход. Вие ще намерите изход от ситуацията, но все пак понякога ще се съмнявате, ще чувствате несигурност.

Риби – Противоречив ден, който може да ви донесе вълнения. Доверявайте тайните си само на най-близките хора, в противен случай по-късно ще съжалявате, че не сте си затворили устата. Плановете си също не споделяйте.

Съветите на Фортуна

Днес нищо важно не се препоръчва да предприемате. Дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате никакви нови дела. По-добре е да се занимавате с не много важни неща, с дома и домакинството. Силите и енергията отслабват. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури.

Силно нараства вероятността от възникване на всякакви конфликти и спорове. Острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Трябва да избягвате фалшивите, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Не бъдете доверчиви, не вярвайте на никакви обещания. Съмнителните факти и цифри обезателно проверявайте. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети