Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.04.19

Дневен хороскоп – петък – 12.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят не е от най-лесните. Трябва да сте гъвкави и да не се съпротивлявате на промените или могат да възникнат усложнения

Овен – Денят е подходящ за дългосрочно планиране. Ще трябва да решите трудни въпроси. Необходимостта от значителни парични разходи може да ви принуди да потърсите нови финансови ресурси и източници на допълнителни доходи. Чувствена наслада ви очаква по-късно вечерта.

Телец – Време е да приключите със старите дела и да се заемете с новите планове. Днес може да постигнете компромис в спорна ситуация. Възможно е да ви безпокои някакво събитие. Избягвайте умората, която може да има неблагоприятно въздействие върху здравето.

Близнаци – Ще бъдете успешни от професионална гледна точка. Този ден е подходящ за прости задачи и за изпълнение на не много сложни планове. За да вървят  нещата наистина добре, трябва да включите своята изобретателност и богат личен опит.

Рак – Започва период на емоционално обновление. Възможно е да се появят нови идеи, които да повлияят върху вашите планове. Днес за съжаление болшинството от вас ще се окажат не на правилното място и ще имат неприятности.  

Лъв – Успокойте темперамента си. Твърде е вероятно да успеете да изпълните всичко, което сте планували. Даже да възникнат някои пречки, те ще са лесно преодолими. Някой ще ви докаже своята лоялност и преданост към вас.

Дева –Вашият енергиен потенциал днес е доста висок, просто трябва правилно да разпределяте и употребявате енергията си. Успех в работата и любовните дела. Възможни са привлекателни перспективи, неочаквани запознанства.

Везни – Вие сте изпълнени с възвишени чувства, податливи на красотата във всичките й проявления. Днес е удачно време за любов. Чувствата са толкова дълбоки, че здравият разум сега почива.

Скорпион – Днес имате отговорности, които не можете да избегнете. Устойчивостта, с която постигате целите си, заслужава уважение. Повечето от вас ще изпитат духовен комфорт и истинско щастие.

Стрелец – Благоприятен ден за контакти, за творчески планове, за реализация на идеи. Много е вероятно да постигнете напредък в делата си или да намерите начин да подобрите финансовото положение. Бъдете внимателни с обещанията и не се претоварвайте с работа.

Козирог – Влиянието на Сатурн ви прави организирани и решителни, ще ви мотивира да работите по дългосрочни планове. Що се отнася до личния ви живот, вие ще изпитате радостни моменти на истинска интимност с любимия човек.

Водолей – Трудно ще ви е да се отпуснете днес. Грижите ви ще заемат цялото внимание и ще се почувствате уморени морално и физически в края на деня. Внимателно прегледайте гардероба си, насрочете в близките дни посещение в козметичен салон или фризьор - време е да си върнете изгубената атрактивност.

Риби – Един добър ден за размисъл и анализ на миналите действия, както и за дългосрочно планиране. Не оставяйте за утре това, което можете да свършите днес. Ограничете общуването. Положете усилия за укрепване на романтичните отношения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят не е от най-лесните. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Трябва да сте гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Характерно за деня е емоционалната нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията.

Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Ако сте уморени от някои неприятни взаимоотношения и искате да се отървете, днес е точното време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети