Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.06.20

Дневен хороскоп – петък – 12.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес не се отклонявайте от плана - експериментите може да се провалят. Не действайте под въздействието на емоциите - някои от вашите „приятели” може да се възползват от момента и ще се опитат да навредят на репутацията ви.

Телец – Днес сте на творческа вълна и се наслаждавате на всяка работа. Това е чудесно, но бъдете готови да срещнете завистливи хора - някои не харесват вашия напредък. Ще се справите с проблемите в романтичен план, ако спрете да обвинявате своята сродна душа за грешките.

Близнаци – На работа денят може да бъде малко вълнуващ, с допълнителни отговорности. Стремите се да покажете най-добрата си страна, особено пред близкото обкръжение, но в същото време държите на своята независимост.

Рак – Днес звездите ви съветват да не прекалявате с работата - прехвърлете нещата на колегите или за друг ден. Прекарвайте време с тези, които са ви скъпи, или се грижете за себе си - имате нужда от почивка и релакс.

Лъв – Днес май ви очакват изкушения. Стойте далеч от хора, които ви примамват с красиви обещания - това сътрудничество може да бъде опасно. Посветете деня за решаване на битови въпроси и се опитайте да прекарате повече време с децата, ако ги имате.

Дева – Склонни сте към разпиляване на силите и непродуктивни действия. Но ако действате колективно с другите, резултатите ще са много по-добри. Отделете време вечерта за себе си. За да постигнете емоционален баланс, включете се в духовни практики.

Везни – Вие сте весели, дружелюбни и общителни. Характеризирате се с благородство и широтата на душата, състрадание и желание да вършите добри дела, да помагате на ближния си. Спокойната атмосфера ще ви накара да се почувствате освежени и емоционално отпочинали.

Скорпион – Постарайте се внимателно и детайлно да обмислите нещата и да ги видите такива, каквито са в действителност. Поради напрегнатостта си може да изпитате известно неразположение. Възможни са изненади.

Стрелец – Днес пред вас ще се отворят нови перспективи. Някой ще намери интересна работа, а някой ще срещне полезен човек. Звездите са сигурни, че ще постигнете добри резултати. Но първо се опитайте да повишите самочувствието си.

Козирог – Добър ден за разговори по сериозни или философски теми. Очаква се съзнателно известно ограничение в контактите, решили сте да премахнете всичко ненужно. Вечерта е добре да се занимавате с нещо любимо, което носи удоволствие.

Водолей – Добро време за творческа и изследователска работа, за комуникация с интересни хора. Що се отнася до любовта, отношенията ви с партньора ще бъдат хармонични. Разбирате се дори без думи.

Риби – Мечтите и фантазиите ви разсейват от наистина важните задачи. Постигането на хармония не е лесно. Днес ви е трудно да споделите с другите това, което чувствате. Може би ще скриете настроението си и ще предпочитате да сте сами.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден е за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение. Сърцето излъчва радост, иска да живее пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията.

Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Подходящо е за работа в групи. Най-опасните действия, чрез които ни „хващат” в капана си тъмните сили на този ден, са лъжи, ласкателство и раболепие, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствена полза за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост. Ползата, получена в този ден обаче, ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия скоро ще повлияят на нашия авторитет.

Не трябва да оставате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до близки хора, приятели. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати