Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.07.19

Снимка:

Овен – Денят дори да е малко напрегнат, няма да е толкова лош. Полезно е да промените нещо в живота си - можете да започнете с вашите собствени навици, които отдавна сте престанали да харесвате.

Телец – Останете спокойни. Именно от това се нуждаете, за да решите успешно всички задачи. Много Телци ги очакват приятни промени във взаимоотношенията. Мечтите на някои ще се сбъднат. Тези, които са свободни, имат шанс за ново запознанство.

Близнаци – Важните решения е по-добре да вземате самостоятелно. С някои хора ще ви е много трудно да намерите общ език. За сметка на това личните взаимоотношения се развиват хармонично. Лесно ще намирате подход към хората, които са ви скъпи.

Рак – Днешното ви настроение може да се отличава с променливост и по-голяма чувствителност. Това е само временно. Можете да възстановите хармонията и разбирателството в отношенията, но трябва да положите малко усилия.

Лъв – Първата половина на деня е по-спокойна и благоприятна. Обърнете по-специално внимание на личните си отношения. Откажете се от авторитарния тон. Търпението и добронамереността ще свършат по-добра работа и ще донесат по-добри резултати.

Дева – Очаква ви позитивен и вдъхновяващ ден. Преговорите и разговорите ще бъдат по-ефективни през първата половина на деня. Сега става възможно да подобрите отношенията вътре във връзката си. Чувствата на свободните Деви ще имат ярък и страстен характер.

Везни – Денят е благоприятен за комуникация. Вие сте в състояние да се разбирате с най-различни хора, за всеки ще намерите правилните думи. За щастие, интуицията от време на време ви подсказва, на кого можете да разчитате. Този ден е щедър и пълен с изненади.

Скорпион – Концентрирайте се основно върху работата, само така можете да постигнете успех. Не губете време и енергия като мислите за това, което не можете да промените. Дори към най-обикновените задачи подхождайте творчески.

Стрелец – Първата половина на деня е благоприятна и трябва да се използва за постигане на най-важните цели. Този ден ще бъде свързан с появата на нови идеи, благодарение на които представителите на знака ще открият нови възможности.

Козирог – Влиянието на положителните тенденции преобладава и по-голямата част от деня ще премине добре. Ще можете да обсъдите важни въпроси с колеги или бизнес партньори. Те ще оценят вашата инициатива, ще се радват да ви помогнат, ако това е необходимо. Ще укрепите съществуващите връзки и ще създадете нови.

Водолей – Днес няма да ви липсва вдъхновение. Ще бъдете предприемчиви и инициативни и всички дела ще ви се удават с лекота. Възможно е да имате проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство.

Риби – Можете до голяма степен да разчитате на успех в делата си. Благоприятен ден за хората на интелектуалният труд. Добрият жизнен тонус помага по-лесно да се справяте с настоящите проблеми.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Добре е да се фокусирате върху спокойни дела.  Трябва да се настроите към търпение и решителност, защото може да има проблеми в работата и в личния живот. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.

Успехът ще е спътник на мнозина. Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание. Възможни са интуитивни прозрения и озарения, човек може да придобие разбиране за собствения си път, за смисъла на живота. Много от нещата хората започват да правят интуитивно, несъзнателно.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още