Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.11.21

Дневен хороскоп – петък – 12.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Има вероятност да се наложи да вземете на бързо някакви решения. Ако не се чувствате енергични още от сутринта, по-добре да не поемате големи отговорности. В интимните си отношения се постарайте да бъдете нежни и мили.

Телец – С малко повече гъвкавост и находчивост можете да подсилите позициите си.  Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. Във всяко ново предложение има резон. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще подобри и заздрави отношенията ви.

Близнаци – Днес съдбата ви е раздала добри карти, въпреки всичко не разчитайте само на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. На работното място могат да възникнат проблеми. Някои колеги може да са настроени критично към вас.

Рак – Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия и оптимизъм. Повечето от вас ще бъдат потърсени за помощ и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. Обективно анализирайте всяка ситуация.

Лъв – Вътрешното чувство за хармония ще бъде загубено в този ден. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на по-груби обноски. Имате потребност да изявите собственото вътрешно Аз, което може да ви подтикне да демонстрирате достойнствата си на показ.

Дева – Въпреки структурите, традиции и други фактори, върху които изграждате вашето ежедневие и живот, те могат съществено да се променят или напълно да се преобразят под въздействието на настоящите условия.

Везни – Някои събития и взаимоотношения ще имат стимулиращ характер. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има и вероятност въпреки цялото ви старание да не преминат съвсем гладко.

Скорпион – В този ден могат да се надигнат вашите пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и у вас. Има голяма вероятност лесно да се да поддадете на илюзии, измами и заблуди.

Стрелец – Жизнените сили са ви достатъчно високи. Интуитивните възможности, сексуалната харизма, лидерските умения се издигат до върха на възможното, но бъдете внимателни - по пътя си може да срещнете трудности поради завист.

Козирог – Ако се наложи да се обръщате за съвети, направете го към хора, чийто опит и професионализъм е безспорен. В отношенията с близки или роднини могат да настъпят незначителни спорове, които лесно можете да туширате.

Водолей – Има тенденция за пречки, които ще трябва да преодолявате. Опитът на някои от вас да се вземат на сериозно или да преувеличават своята значимост, ще предизвика негативна реакция у тези, които имат повече власт и влияние над вас.

Риби – Когато Луната влезе във вашия знак по-късно през деня, ще усетите емоционален подем, желание за вътрешна промяна. Днес е по-добре да не разчитате на вдъхновението и случайността. Поддържайте приятелски отношения с колегите си. Изберете да се занимавате само с това, което ви е приятно.

Съветите на Фортуна

По-скоро неблагоприятен ден. Трябва да внимавате и да се държите много внимателно. Всички околни днес се отличават с прекомерна емоционалност, дори могат да бъдат агресивни. Опитайте се да запомните, че всичките ви мисли и действия трябва да бъдат изключително положителни. Това е единственият начин да се предпазите от негативност.

Днес ни очакват всевъзможни изненади. Екстремните ситуации падат като сняг върху главата. Уж всичко сме предвидили и сме се подготвили, но не и за обрат на събитията. Наистина ли обаче е неочаквано? Може би тайно сте се страхували от нещо, а мисълта както знаете е материална. Така че настойчивите страхове увеличат вероятността от неприятни събития.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети