Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 13 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 13 май 2022

Дневен хороскоп – петък – 13 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен и Асцендент Овен - Не е добре да започвате нови начала, особено по финансовите въпроси. Трябва да посветите повече от днешния ден на решаването на вашите недовършени дела. В бъдеще ще можете да се справите с финансовите и разходните проблеми, за които изпитвате колебания.

Телец и Асцендент Телец - Не трябва да започвате нови неща, особено в личен план. Трябва да отделяте повече време на рутинната си работа. През следващите часове трябва да бъдете особено внимателни с яденето и пиенето си и да се опитате да балансирате апетита си.

Близнаци и Асцендент Близнаци - Може да се провалите в задачи, които изискват концентрация, особено до вечерните часове. Това, че не знаете в коя посока да вървите, може да ви направи нерешителни. В следващите часове желанието ви за ядене може да се увеличи.

Рак и Асцендент Рак - Развитието на събитията и делата ви в посоката, която не желаете, ви кара да изпитате вътрешно напрежение. Чувството за заклещване може да повлияе негативно на вашето здраве. Докато житейската ви борба продължава, трябва да се опитате да сте в релаксираща среда.

Лъв и Асцендент Лъв – Днес трябва да внимавате да не поддържате напрежение между вас и членовете на вашето семейство. Опитайте да разберете другата страна, като бъдете толерантни към всякакви ходове, отправени срещу вас. Ако погледнете на събитията от птичи поглед, можете да откриете и собствените си грешки.

Дева и Асцендент Дева - Не бива да поставяте нови начала, особено в съвместни дела, до вечерните часове. Добре ще е да направите кратки пътувания, за да останете насаме с природата и да се самовглъбявате в себе си.

Везни и Асцендент Везни - Повишени отговорности в семейството или родителите, за които трябва да се грижите, може да ви притискат твърде силно. От една страна, вашата борба в условията на работата, от друга, вътрешният ви конфликт може да повлияе негативно на вашето здраве. Трябва да подредите живота си възможно най-скоро.

Скорпион и Асцендент Скорпион - Не трябва да започвате нищо ново, особено по отношение на работата си до вечерните часове. Притесненията по въпроси, които засягат бъдещето ви, ви пречат да хванете момента.

Стрелец и Асцендент Стрелец - Възможно е да се сблъскате със ситуации, които ще ви е трудно да контролирате. Опитайте се да бъдете силни срещу условията, които ви налагат. Не обръщайте внимание на всяка казана дума.

Козирог и Асцендент Козирог - Не бива да предприемате нови начала, особено за дома си, до вечерните часове. Трябва да завършите ежедневните си задачи. Ще ви ядосат хората, които ви притискат и нарушават вътрешният ви баланс.

Водолей и Асцендент Водолей – Не бива да поемате никакви лични инициативи в сутрешните часове, тъй като работата ви ще е неефективна. Препоръчително е да оставите за следобеда тези работи. Ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате.

Риби и Асцендент Риби – Днес ще трябва да се борите със събития, които ще ви дразнят, особено по въпроси, свързани с вашата кариера и социален статус. В резултат на решенията, които сте взели по отношение на собствената си житейска философия, може да е трудно да бъдете толерантни към обкръжението си.

Съветите на Фортуна

Ден на приятни изненади. Какви точно ще бъдат изненадите и от кого ще бъдат поднесени, не се знае. Може би дори от самата съдба. Природата на приятните изненади също може да бъде различна: от изгодна сделка или печалба от лотарията до получаване на ценен подарък или новина за увеличение на заплатата.

Освен това денят е добър за подобряване на външния ви вид. Чудесно е, ако посетите салон за красота, където ще се подложите на грижовни процедури, или салон за масаж, където можете да си направите релаксиращ и уелнес масаж. На този ден всякакви опити за подобряване на външната привлекателност ще бъдат увенчани с успех.

Освен за подобряване на външния вид, денят е идеален за осъществяване на любовни контакти, романтични срещи, признания за любов, укрепване на отношенията.  

 


Топ новини

виж още