Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 13 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 13 януари 2023

Дневен хороскоп – петък – 13 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете внимателни към подчинените. Когато гневът се движи със сила, той нанася щети като светкавица. Няма нужда да се увличате от агресивни изрази. Седнете някъде, послушайте малко музика и дишайте дълбоко.

 

Телец –Мнозина са изправени през избор между греховност и добродетел. Кой път ще изберете, зависи изцяло от вас. В  някои се пробуждат чувства, романтично увлечение на сетивата, но и вземане на решение и колебанието между две напълно различни възможности.

 

Близнаци – Вие сте многостранна личност и разпознавате с невероятна лекота всички подходящи възможности да ги приложите в това, което правите. Ще можете успешно да разрешите дори неразрешими неща и да постигнете целта си.

 

Рак – Дори и да не допуснете ни най-малка грешка в работата или поведението си, пак ще има някой, който ще иска да се рови във вашите неща. Може би това е скрита завист, може би опит да ви провокират да направите нещо.

 

Лъв – В някои случаи ще срещнете твърда съпротива от хора, които смятат, че са „погълнали“ цялата мъдрост на света. В някои случаи можете да станете непримирими и безкомпромисни. Имате силни морални принципи и обичате да правите нещата по своя начин.

 

Дева – Съсредоточете се върху думите, които използвате, за да отговорите на другите. Ако се поддадете на прибързана реакция, всичко ще се окаже глупаво. По-добре се концентрирайте върху задълженията, които ви затрупват на работа и в семейството.

 

Везни – Всичко неблагоприятно ще рефлектира върху нервната ви система. Осъзнайте, че хаосът няма да ви доведе доникъде. Отпуснете се, докато вдишвате "космическата енергия" и издишвате "освобождаване от вътрешния хаос".

 

Скорпион – Можете да избегнете неудобни ситуации с известна далновидност, ако не казвате първото, което ви хрумва в момента. Днес ще сте склонни към експлозивни реакции, което не е добре за любовта.

 

Стрелец – Едно и също нещо не е еднакво подходящо за всички хора. Осъзнайте, че ако имаше рецепта за щастие, повечето хора биха я използвали.  Може би ще трябва да поработите върху себе си, за да се освободите от някои комплекси.

 

Козирог – Тези дни може да изпитате някои житейски уроци. Опитайте се да запазите спокойствието, което придобихте през изминалите дни. Избягвайте да сте саркастични, бъдете внимателни към другите.

 

Водолей – Ако досега сте смятали, че държите всичките си желания напълно под контрол и нищо на света не може да ви извади от равновесие, то сами ще се убедите, че сте грешили напълно. Възможна е неочаквана и внезапна промяна.

 

Риби – Може да мислите, че никой няма да ви хареса, ако избухнете и проявите гнева си или изразите несъгласие с нечие мнение. Самопотискането обаче създава неприятно свръхналягане в организма и след време може да причини заболяване.

 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е подходящ за активни и решителни действия, но бъдете внимателни при финансовите операции. Ако сте упорити, нещата ще ви се получат. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Клетвите дадени в този ден притежават особена сила, затова не трябва да се нарушават.

Ден за творчески подем и вдъхновение. Благоприятен период за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, на стари приятелски отношения, за прекарване времето в компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати