Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 13.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 13.03.20

Снимка:

Никога не казвайте никога, защото не знаете какво предстои да стане

Овен - Починете си от активната дейност и се отдайте на анализ на събитията. Не е изключено да промените отношението си към тях. Изглеждате привлекателно и разбира се няма да ви липса внимание от страна на противоположния пол.

Телец - Днес сте някак пасивни. Благоприятно е за занимания, които не изискват висока концентрация. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите за по-продължително време. Ще са ви необходими въображение и вдъхновение, за да постигнете успех.

Близнаци - Днес ще бъдете много дейни, решителни и енергични. Ще ви върви и в делата, и в любовта. Възползвайте се от това. Изкажете желанията си - практически сега трудно ще може някой да ви откаже. Само бъдете разумни в исканията си.

Рак - Препоръчва ви се да не се преуморявате и да не насилвате организма си. Пазете се от настинки. Не задържайте емоциите в себе си, по-добре е да ги изразите, тогава ще почувствате облекчение. 

Лъв - Гледате на света с оптимизъм, чувствате се енергични и уверени. Благодарение на повишената самоувереност, вие сте в състояние да печелите хората на ваша страна. В любовта можете да имате късмет, планетарните влияния ви дават много положителна енергия. 

Дева -  Както на работа, така и в семейството, не ви е лесно да поемете инициативата или да организирате другите. Може би днес ви липсва самочувствие. Въобще през целия ден е възможно да изпитвате безпричинна тъга или меланхолия.

Везни - Увеличава се желанието ви за публичност, за социален живот и привличане на вниманието към себе си. Бъдете внимателни, защото именно това може да стане повод за неприятности.

Скорпион - Търсите стабилност в личния си живот, но е възможно да имате някои съмнения относно любовта, за които ще прекарате по-голямата част от деня в мислене. Помислете внимателно, ако планирате да правите покупки.

Стрелец - Самодисциплината днес се явява важно условие, за да имате успех. Вероятно ще изпитате финансови затруднения, затова помислете кои планирани разходи можете да отложите и кои не. Ако планирате някакви делови или лични срещи за този ден, внимателно обмислете всичко, което искате да кажете.

Козирог - Днес всичко ще правите с лекота. В семейството ще се повиши авторитета ви и лесно ще можете да наложите мнението си - ще успеете да убедите другите в своята правота, дори непокорните си деца. Все пак не се увличайте в педагогиката.

Водолей - Голяма е вероятността да получите добри новини, например някой да ви предложи да отидете на интересно място или да получите изгодна оферта за нещо. Ако решите да се занимавате с физическа работа, старайте се да не полагате прекомерни усилия.

Риби - Денят може да се окаже за повечето от вас труден. Ще трябва да признаете, че много от усилията ви са били напразни. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и да проявите мъдрост и самообладание.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Животът е вашата игра. Изборът как да реагирате е изцяло ваш. Последствията са част от обучението. Всеки прави това, което смята за полезно и правилно, но не забравяйте, че вашата истина, не е задължително истината и на другите. Човек стига до своята истина чрез своите преживявания, опирайки се на собствения си опит. Внимавайте днес да не объркате все пак картинката! Никой не е имунизиран срещу неприятностите, но те идват и си отиват. Никога не казвайте никога, защото не знаете какво предстои да стане.

Понякога нещата са толкова прости, че просто не се замисляме над тях и не разбираме какво се случва. Понякога нещата стоят пред нас, но ние пак не ги виждаме, не ги осъзнаваме. Трябва нещо да ни събуди от унеса, за да открие взора ни за истината..... Бъдете и днес добри и внимателни! Избягвайте нощем потайностите на града! Нека в сърцата ви живее Бог, а от вашето присъствие да се излъчва неговата светлина!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още