Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 13.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 13.09.19

Дневен хороскоп – петък – 13.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Благоприятен ден, в който нещата ви се получават лесно. Оптимизмът ви е напълно оправдан. Откривате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите, ще можете да постигнете много.

Телец – Денят ще разкрие добри възможности за онези, които са готови да положат усилия за решаване на професионални и лични проблеми. Основното нещо е да не губите контрол над ситуацията и да заемете активна позиция.

Близнаци – Проблемите, които изискват незабавно разрешаване, са доста сложни и изискват спокойно отношение. Доверете се на собствената си интуиция - съветите дори идващи от достойни и надеждни хора, могат да бъдат напълно безполезни.

Рак – Днес сте ентусиазирани и целеустремени. Плодотворното сътрудничество ще позволи своевременно изпълнение на набелязаните планове. Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси ви помага да направите приятно впечатление на другите.

Лъв – Ден на висока делова активност, така че се съсредоточете изцяло върху работата си. Влиянието на положителните тенденции в сферата на личните отношения е много силно, възможен е значителен напредък в тази сфера.

Дева – Този ден ще бъде приятен и нещата ще се случват лесно, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин. Можете да се занимавате с всякакви дела, ако сте готови за това, че резултатът няма да бъде получен веднага.

Везни – Днес положените усилия няма да бъдат напразни. Ще постигнете реализацията на нещо важно. Основните трудности са свързани с взаимоотношенията с членовете на семейството, решаването на домашни проблеми.

Скорпион – Да запазите спокойствие днес ще е трудно, но е важно. Може би ще се наложи да общувате с трудни хора или трудно ще се разбирате с околните. В работата се стремете да правите всичко по своему, свободно и независимо.

Стрелец – Добър ден за срещи в неформална обстановка. Сега лесно можете да намерите общ език с влиятелни хора и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар - това значително ще скъси пътя към успеха.

Козирог – Този ден ще бъде приятен и продуктивен, ако действате в съответствие с предварително определен план и разчитате на собствената си сила, без да чакате външна помощ. Не трябва да се доверявате на други хора при решаването на проблемите си.

Водолей – Високият жизнен потенциал, отличното настроение и правилните решения взети навреме ще ви позволят да постигнете много. Важно е да не надценявате способностите си и спокойно да приемате помощ, ако се наложи.

Риби – Някои ситуации случващи се във вашето обкръжение ще ви заставят да се замислите за много неща като например за смисъла на живота. При вас ще има вътрешно емоционално горене с отсъствие на всякаква външна активност.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Насочете енергията си към решаване на важни въпроси, това е много добър ден за решаване на финансови проблеми и подписване на договори. Денят способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива с колеги и приятели, както и с партньори и началници.

Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият ѝ шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Хората, които живеят без цел и не намират смисъл на живота, могат да изпитат днес депресия. Много хора могат да изпаднат във вътрешен конфликт със себе си.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп