Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 13.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 13.11.2020

Дневен хороскоп – петък – 13.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят не е свързан със значителни промени и може да останат разочаровани онези, които са възлагали големи надежди. Старайте се да покажете не само целенасоченост, но и постоянство, тогава ще успеете в делата си.

Телец – Вие сте оптимистично настроени, изпълнени с енергия и не се съмнявате изобщо в успеха на вашите проекти и дела. Всичко това ви прави по-привлекателни в очите на околните. Възможни са нови запознанства или романтично увлечение.

Близнаци – Денят е подходящ за общуване, за обсъждане на различни теми. Вие можете да убедите всеки в това, което искате. Старите приятели могат да напомнят за себе си. Ще се радвате да разговаряте с тях, да си спомняте събитията от миналото, да разменяте новини.                         

Рак – Вместо да обвинявате другите за трудностите си, опитайте се да разберете какво можете да промените в собствения си живот. Винаги започвайте първо със себе си. Вие сте в състояние да преодолеете всички бариери.

Лъв – Този ден ще бъде изпълнен с положителни моменти, интересни разговори и успехи в текущите събития. Ще действате ясно и уверено, както винаги. Старайте се да презаредите батериите си с положителна енергия и да я запазите и в следващите дни.

Дева – Денят ще мине без сътресения. Всичко ще ви се отдава с лекота, а съдбата може да ви предостави благоприятен шанс. Постарайте се да не се разминете с него. Избягвайте всяка екстравагантност в поведението и външния вид.

Везни – Като цяло денят е благоприятен и не носи отрицателни изненади, но никой не е застрахован срещу това все пак. Случайно изречена дума от някой от околните може да ви накара да се почувствате засегнати.                         

Скорпион – Денят ще е добър, ако не създавате проблеми сами за себе си или на другите. Факт е, че дори близките ви днес трудно ще могат да разберат какво искате. Не се обиждайте от това, по-добре се опитайте да овладеете собствените си чувства.

Стрелец – Добър ден за творчески изяви. Ще се наслаждавате на хармонията около вас и ще се радвате на дребните неща. Не планирайте как да прекарате вечерта. Често спонтанните решения и внезапните действия носят по-забавен и приятен резултат.

Козирог – Денят не носи важни събития и значителни промени. Но той носи идеи, реализацията на които ще бъде от полза и за вас, и за другите. Важното е да не бързате. Направете плановете спокойно, внимателно проучете ситуацията, опитайте се да не пропуснете нито един детайл.

Водолей – Правете планове, назначавайте срещи, мислете как най-добре да постигнете най-важните си цели. Денят е идеален за полагане на основите за бъдещи победи и успехи. Един добър ден по отношение на личните взаимоотношения.

Риби – Днес рутинните задачи доста ще ви отегчават. Не предприемайте импулсивни действия. В личните отношения може да се зароди недоразумение, но истинските чувства ще издържат този тест.

Съветите на Фортуна

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлината трябва да не е ярка.

От 13:34 часа до 18:20 часа Луната се движи на празен ход. Това е неефективен период, затова не предприемайте нищо важно, не купувайте важни неща, не подписвайте договори. Периодът е подходящ само за вършене на обичайните неща, за довършителни работи и за почивка.                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети