Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 13.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 13.12.19

Дневен хороскоп – петък – 13.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е благоприятен и трябва да се използва за постигане на най-важните цели. Този ден ще бъде свързан с появата на нови идеи, благодарение на които представителите на знака ще открият нови възможности.

Телец – Концентрирайте се основно върху работата, само така можете да постигнете успех. Не губете време и енергия като мислите за това, което не можете да промените. Дори към най-обикновените задачи подхождайте творчески.

Близнаци – Очаква ви позитивен и вдъхновяващ ден. Преговори и разговори ще бъдат ефективни. Вече е възможно да подобрите отношенията вътре във връзката си. Чувствата на свободните от вас ще имат ярък и страстен характер.

Рак – Днешното ви настроение може да се отличава с променливост и по-голяма чувствителност, но това е само временно. Можете да възстановите хармонията и разбирателството в отношенията, но трябва да положите малко усилия.

Лъв – Първата половина на деня е по-спокойна и благоприятна. Обърнете по-специално внимание на личните си отношения. Откажете се от авторитарния тон. Търпението и добронамереността ще свършат по-добра работа и ще донесат по-добри резултати.

Дева – Влиянието на положителните тенденции преобладава и денят ще премине добре. Ще можете да обсъдите важни въпроси с колеги или бизнес партньори. Те ще оценят вашата инициатива, ще се радват да ви помогнат, ако това е необходимо.

Везни – Можете до голяма степен да разчитате на успех в делата си. Благоприятен ден за хората на интелектуалния труд. Добрият жизнен тонус помага по-лесно да се справяте с настоящите проблеми.

Скорпион – Останете спокойни и така ще решите успешно всички задачи. Мнозина ги очакват приятни промени във взаимоотношенията. Мечтите на някои от вас ще се сбъднат. Тези, които са свободни, имат шанс за ново запознанство.

Стрелец – Днес няма да ви липсва вдъхновение. Ще бъдете предприемчиви и инициативни, и всички дела ще ви се удават с лекота. Възможно е да имате проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство.

Козирог – Важните решения е по-добре да вземате самостоятелно. С някои хора ще ви е много трудно да намерите общ език. За сметка на това личните взаимоотношения се развиват хармонично. Лесно ще намирате подход към хората, които са ви скъпи.

Водолей – Днес всички въпроси, свързани с интелектуалната дейност ще бъдат успешни. Няма да искате да общувате с много хора, само избраните ще бъдат допуснати в личното ви пространство. И с тези хора звездите ви съветват да прекарате свободното си време.

Риби – Денят е благоприятен за срещи и общуване. Вие сте в състояние да се разбирате с най-различни хора. За всеки ще намерите правилните думи. За щастие, интуицията от време на време ви подсказва на кого можете да разчитате. Този ден е щедър и пълен с изненади.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за радост и забавление, почивка и релаксация, любов и хармония. Излъчвайте тези енергии от себе си към околния свят и късметът и успехът веднага ще бъдат привлечени към вас, тъй като каквото излъчваме, такова привличаме в отговор. Благоприятно за брачните отношения. Романтична среща със сигурност ще подобри и засили връзката.

Хубаво е да сте в компания на приятели и скъпи за вас хора. Контролирайте своите емоции и постъпки. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими.

Не правете дългосрочни планове. Ако днес изпитвате тежест, тогава трябва да помислите дали вървите по правилния път.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп