Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 14 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 14 октомври 2022

Дневен хороскоп – петък – 14 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Денят е идеален, за да завършите неща, свързани с работата. Бъдете по-отворени и към новите възможности. Може да се почувствате нервни поради действията на други хора. Старайте се да не влизате в конфликти с обкръжението си.

Телец – Днес е възможно да намерите начин за преодоляване на някои по-стари бизнес или делови проблеми. Проявете повече толерантност в междуличностните отношения. Не бързайте да давате обещания дори на шега, не поемайте сериозни задължения.

Близнаци – В работата може нещо да се обърка, което силно ще ви изнерви. Ако се налага, потърсете помощ от колегите си. Опитайте се да се примирите с някои неща, на които не можете да повлияете. Пазете се от настиване.  

Рак – Днес са възможни конфликти, които ще ви се отразят негативно. Опитайте да се изолирате от нехармонична среда, за да се съхраните. Отдайте се на физическа активност в ежедневието си. Това ще освободи излишното напрежение и ще разсее мислите ви.

Лъв – Днес не бързайте да давате обещания, да поемате задължения, не сключвайте сделки. Вашите идеи може да се окажат не толкова добри, затова не бързайте да ги прилагате на практика, отложете за по-благоприятно време.  

Дева –Не предприемайте никакви импулсивни действия. Нужно е време, за да разберете всичко, да претеглите плюсовете и минусите, да разберете кои са вашите истински желания и да решите как да продължите да действате занапред.

Везни – Денят не е лош и дори може да получите добри шансове. Бъдете мъдри и не вземайте прибързани решения, особено когато се отнасят за бизнес. Помислете за себе си и своите нужди, когато става въпрос за емоционален и любовен живот.

Скорпион – Днес сте много напрегнати по лични причини и това се отразява на динамиката на целия ден. Вероятно сте разочаровани от отношението на някои хора. Бъдете внимателни в дейности, свързани с парите.

Стрелец – Денят ще е успешен за тези, които се занимават със социални дейности. Много представители на знака ще се радват на споходилия ги късмет, както и на проявените признаци на внимание от страна на лица от противоположния пол.

Козирог – Днес проявете сериозно отношение във всичко. Как ще премине денят зависи до голяма степен от способността ви да се контролирате и да се справяте с обстоятелствата. Не се поддавайте на провокациите и се съпротивлявайте на изкушенията.

Водолей – Новите ви идеи са добри, но трябва да имате повече самочувствие. Що се отнася до любовният живот, може да ви се появи желание да предприемете нещо нестандартно, за да изненадате половинката си приятно.

Риби –Ако не избързвате с решенията и действията, денят ще премине добре. Намалената концентрация ще пречи на работата ви. Не поемайте допълнителни задължения. Проявете повече предпазливост във всичко. Всяка проява на лекомислие може да има последици.

Съветите на Фортуна

Ден на нашите заблуждения и грешки. Ако още от сутринта се заградите с молитва, нищо лошо няма да ви грози. Сега хората са най-податливи и възприемчиви към всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

В този ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност от Висшите сили. Нужно е да бъдем много внимателни и предпазливи в своите действия. Контактите с хората са неблагоприятни. Нерядко, на този ден се сблъскваме с хора или попадаме в ситуации, от които много трудно можем да се измъкваме. Препоръчва се повече уединение. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати