Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 14.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 14.01.22

Дневен хороскоп – петък – 14.01.22 - Tribune.bg

Овен – Полезно е за вас да участвате в обществени мероприятия. Можете да се запознаете с хора, които ще ви разкрият нови възможности, ще ви помогнат да реализирате най-амбициозните си планове в близко бъдеще.

Телец – Първата половина на деня може да се почувствате унили, без настроение, без желание за работа. Това може да се дължи на временно неразположение, натрупана умора или друго. Постепенно ще излезете от това състояние и ще се подобри състоянието ви.

Близнаци – Днес трябва да се избягва агресивното поведение. Опитайте се да не разваляте този ден нито за себе си, нито за другите. По-добре е да прекарате няколко часа в мълчание, ангажирани с възстановяването на емоционалния баланс.  

Рак – Емоционалният фон на деня е благоприятен, настроението ще бъде добро, дори ако всичко върви малко по-различно от очакваното. Вие предпочитате да действате предпазливо и внимателно, да не рискувате, ако това не е необходимо.

Лъв – Бъдете активни и всичко ще ви се получава добре. Концентрирайте се, защото разпилявате силите си, ако действате в различни направления. Не обсъждайте вашите познати и опоненти. Някои тайни скоро може да станат явни.  

Дева – Разправии с близките ви не са изключени, но вие няма да допуснете сериозни кавги и бързо ще сложите край на дребните разногласия. Денят ще помогне за укрепване на вътрешната ви хармония.

Везни –Старайте се на всичко да придавате конструктивен смисъл, да откриете рационалното във всичко случващо се и да намирате компромисът във всяка ситуация. Денят е подходящ за срещи и интелектуално общуване, особено първата му половина.  

Скорпион –Не давайте съвети, ако не са ви поискани. Първата половина на деня е по-благоприятна. Бъдете обаче внимателни към детайлите, не пропускайте нищо. В следобед и вечерта се въздържайте от двусмислени забележки, шеги, закачки, които могат да бъдат обидни за някого.

Стрелец –Първата половина на деня има добри възможности за конструктивен диалог и постигане на компромиси, да се намери решение, което да задоволи всеки. Можете да обсъждате всички въпроси, включително най-сложните, такива, поради които преди са възникнали разногласия.

Козирог – Работната атмосфера ще стимулира вашата творческа страна. Обхваща ви нова енергийна вълна, използвайте я. Днес е важно да поддържате връзка с приятели, любими хора. Слушайте интуицията си и се движете в правилната посока.  

Водолей – Днес е по-добре да не планирате важни въпроси, които изискват силна концентрация на внимание. Много е лесно да забравите или объркате нещо, да изгубите от поглед детайлите, да се провалите заради грешките или небрежността на другите.  

Риби – Не се претоварвате прекомерно с работа, не се нагърбвайте с много неща за вършене. Старайте се колкото може повече да избягвате стреса и напрежението – всичко това може да ви причини през нощта безсъние.  

Съветите на Фортуна

До 14:13ч подходящо за уединение и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

След 14:13ч не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Благоприятно време за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и натрупване на информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати