Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 14.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 14.02.20

Дневен хороскоп – петък – 14.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако имате свежи идеи, постарайте се бързо да ги приложите. В противен случай може да ви изпревари някой по-настойчив конкурент. Стремите се към лидерство във всичко, дори във връзката с партньора ви. 

Телец – Труден ден, през който ще бъде трудно да се изграждат отношения с другите. Причината за несъгласието може да са малки дребни обстоятелства или факти, на които никой не би обърнал внимание преди това.  

Близнаци – Хубав ден предстои като цяло за представителите на вашия знак. Съдбата е благосклонна към вас, но зависи как ще приемете нещата. Дори и най-обикновените действия, които извършвате през този период, ще имат обещаващи последици. 

Рак – Вашият ентусиазъм и жизненост ще ви помогнат да се справите с делата си или със замисленото по-рано. Вашите приятели ще ви вдъхновят с нещо. Денят ще бъде интересен, ще бъде изпълнен с радостни събития. 

Лъв – Денят ще премине на позитивна вълна. Делата ви ще бъдат възнаградени с добри резултати. Днес трябва да сте внимателни към детайлите, да се опитате да не губите от поглед нищо.  

Дева – Поддържайте позитивноно настроение, което ще ви позволи бързо да решите текущите проблеми. Обаяние и деликатност използвате добре. Можете да получите това, което искате, без много усилия от ваша страна. 

Везни – Не се поддавайте на провокации и бъдете внимателни на обществени места! Денят е благоприятен в любовен план. Някои представители на знака може да очакват нови срещи, приятни запознанства. 

Скорпион –Вие кипите от енергия и сте на пика на активността си. Не пропускайте това време, за да реализирате целите си. Сега е моментът за всякакви промени. Използвайте енергията на този ден като идеална възможност. 

Стрелец – Този период ще бъде изпълнен с положителни моменти, интересни разговори и успехи в текущите събития. През деня вероятността от успешни съвпадения и положителни емоции ще остане.  

Козирог – Сериозни промени едва ли ще се случат в живота ви днес. Няма да забележите нещо значимо. По-добре да скриете тайните си мисли и сериозни проекти от другите. Колкото по-малко посвещавате в тях други хора, толкова по-добре. 

Водолей – Денят изисква предпазливост във всичко. Особено ако трябва да правите важни неща. Почивайте активно, не се захващайте с рутинни задачи днес. Ден за веселие и отдаване на удоволствия. 

Риби – Денят ще мине без сътресения. Всичко ще ви се отдава с лекота, а съдбата може да ви предостави благоприятен шанс. Стига да не се разминете с него. Избягвайте всяка екстравагантност в поведението и външния вид. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е Звездата. Тя ни призовава да вярваме в изпълнението на нашите най-дълбоки желания, защото всичко е възможно, докато надеждата е жива. Ден за съзидание, за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение. Най-удачното време за провеждане на творчески вечери, концерти и други подобни мероприятия. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно. 

Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани. Време за колективно общуване. Не трябва да оставате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Също най-благоприятното време за начало на пътуване, командировка. 

Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма. Имайте вяра в сърцата си, носете надеждата в себе си и отдавайте любов!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети